Beidzot var nomainīt Xbox LIVE valsti! (Latvija pieejama)
- Vis
- ★Konsoles Leģenda★
- Komentāri: 8329
tad brauc reāli uz UK un izmanto VPA, lai kas tas arī būtu.HustlerLV wrote:K'apec tada parlieciba?Ja es reali aizbraucu uz UK,vai pat izmantoju VPA
-
- 1. līmenis - |Iesācējs|
- Komentāri: 10
Nē, Tad kad Decembrī dabūju xbox es par vinu neko nezinaju, liku LV pargajam uz eiro ls nemainijas nopirkt neko nevareja, un online ari nevareju spelet, membership kods kip nepareiz, pargaju uz UK, domaju ievadisu, un vis 4otka atkal speleju online, tadel iesaku iet uz UK!HustlerLV wrote:Jaunu profilu taisiji vai migreji no LV uz UK..man ar stav nopirkts 3 m golds nevaru sagaidit kad varesu lietot normali xbox live.
Atvainojos kad garumzimju nav!
-
- 22. līm. - ≛Lietpratējs≛
- Komentāri: 226
Izdomāju nopirkt Trials fusion caur microsoft accountu, bet par cik man konts reģistrēts UK, taču billing adrese paypalam un kredītkartei ir Latvijā, tad viņš neļauj apstiprināt pirkumu... cik saprotu vienīgais variants ir pirkt MS gift card?
- djrapa
- 2. līmenis - |Iesācējs|
- Komentāri: 21
Padalīšos ar savu "foršo" pieredzi par LV reģionu.
Marta beigās pārgāju intereses pēc no UK uz LV, lai vnk paskatītos kas ir/nav utt. jo tāpat biju nolēmis notirgot x360. Tā arī izdarīju, pa lielam LV veikalā bija ļoti maz kas, nu teiksim ka faktiski nekas jauns tur nebija un izskatījās ka neviens to pat netaisās atjaunināt.
Nu tad nu man ar bija po ...
Tagad iegādājos one kasti, nu tad protams xbox mājaslapā drošu soli maucu iekšā lai nomainītu atpakaļ uz UK jo 3 mēneši sen kā pagājuši, a te sākās pigori. Karoče lapa visu laiku met erroru laukā un nekur tevi vairs laist negrib. Kontaktēju ar supportu čatā reizes 5cas, līdz vakardien tikai man beidzot to reģionu nomainīja. Īsāk sakot tur bija kaut kāda problēma kuru parastie suporta knariņi izlabot nevarēja un bija jāsūta kaut kādiem saviem virsrūķiem kuri to tikai varot izdarīt utt.
Pa lielam cik saprotu tur bija noklonējies konts sistēmā laikam saistībā ar to, ka uz UK konta bija palicis kaut kāds kāposts un tad migrējot uz LV tas nokopēja un uztaisīja vēl vienu LV kontu paralēli tam UK un pēc tam gribot atpakaļ tikt uz UK tam metas sistēmā kaut kāds gļuks.
Rezumē, no LV konta pat nevari redeemot kodu priekš live kuru esi pircis vienalga kur netā xboxliveuk76 vai kur citur jo supports arī pateica ka Latvia nav live supportētā valsts ... (kaut nez kapēc man liekas ka agrāk bija vai arī kļūdos)
Pa lielam
neiesaku uz LV iet ja negribat galvas sāpes. Vai nu arī man kāda karma tās sagādāja, ne 
Marta beigās pārgāju intereses pēc no UK uz LV, lai vnk paskatītos kas ir/nav utt. jo tāpat biju nolēmis notirgot x360. Tā arī izdarīju, pa lielam LV veikalā bija ļoti maz kas, nu teiksim ka faktiski nekas jauns tur nebija un izskatījās ka neviens to pat netaisās atjaunināt.
Nu tad nu man ar bija po ...
Tagad iegādājos one kasti, nu tad protams xbox mājaslapā drošu soli maucu iekšā lai nomainītu atpakaļ uz UK jo 3 mēneši sen kā pagājuši, a te sākās pigori. Karoče lapa visu laiku met erroru laukā un nekur tevi vairs laist negrib. Kontaktēju ar supportu čatā reizes 5cas, līdz vakardien tikai man beidzot to reģionu nomainīja. Īsāk sakot tur bija kaut kāda problēma kuru parastie suporta knariņi izlabot nevarēja un bija jāsūta kaut kādiem saviem virsrūķiem kuri to tikai varot izdarīt utt.
Pa lielam cik saprotu tur bija noklonējies konts sistēmā laikam saistībā ar to, ka uz UK konta bija palicis kaut kāds kāposts un tad migrējot uz LV tas nokopēja un uztaisīja vēl vienu LV kontu paralēli tam UK un pēc tam gribot atpakaļ tikt uz UK tam metas sistēmā kaut kāds gļuks.
Rezumē, no LV konta pat nevari redeemot kodu priekš live kuru esi pircis vienalga kur netā xboxliveuk76 vai kur citur jo supports arī pateica ka Latvia nav live supportētā valsts ... (kaut nez kapēc man liekas ka agrāk bija vai arī kļūdos)
Pa lielam

- Vis
- ★Konsoles Leģenda★
ar ko tieši tevis uzrakstītais atšķiras no tā, kas te jau bija rakstīts?
- djrapa
- 2. līmenis - |Iesācējs|
- Komentāri: 21
Ar to ka tā arī uzrakstīju ka padalos ar sevis piedzīvoto un tas ir bijis vakar - tātad up to date un liecina par to ka no iepriekš rakstītā uz doto brīdi uz pozitīvo pusi nekas nav mainījies ! Tieši ar to.
Un ja patīk ņurdēt ne par ko un būt neapmierinātam - iesaku atrast veceni kas to var mazliet vērst par labu !
Reāli nesaprotu, laikam daudziem letiņiem tagad ir asinīs tas ka vienlaga ko otrs uzraksta, vajag uzriet vai kaut ko iebakstīt.
Tad priekš kam tāds forums vispār vajadzīgs ja ne pārunāt lietas ar ko saskaramies.
Es saprastu ja te slinkuma pēc kaut ko nebūtu izlasījis un tupa uzrakstītu jautājot par lietu kas jau ir atbildēta. Bet ja vnk pabrīdinu cilvēkus ka uz 17. jūliju nekas nav mainījies un tāpēc esmu idiots ?
Manispēc varu vispār neko nerakstīt un netērēt savu laiku.
Lai jauka diena.
Un ja patīk ņurdēt ne par ko un būt neapmierinātam - iesaku atrast veceni kas to var mazliet vērst par labu !
Reāli nesaprotu, laikam daudziem letiņiem tagad ir asinīs tas ka vienlaga ko otrs uzraksta, vajag uzriet vai kaut ko iebakstīt.
Tad priekš kam tāds forums vispār vajadzīgs ja ne pārunāt lietas ar ko saskaramies.
Es saprastu ja te slinkuma pēc kaut ko nebūtu izlasījis un tupa uzrakstītu jautājot par lietu kas jau ir atbildēta. Bet ja vnk pabrīdinu cilvēkus ka uz 17. jūliju nekas nav mainījies un tāpēc esmu idiots ?
Manispēc varu vispār neko nerakstīt un netērēt savu laiku.
Lai jauka diena.
- Vis
- ★Konsoles Leģenda★
par idiotu vai kā savādāk neviens tevi nesauc
bet vispār jau tiešām nesaprotu, kāpēc tērēji laiku visu to rakstot, tas viss satilpa tevis paša rakstītajā
neskaitāmas reizes atkārtot to, kas jau vienreiz (vispār jau vairākas reizes) ir uzrakstīts, nav nekādas vajadzības
bet vispār jau tiešām nesaprotu, kāpēc tērēji laiku visu to rakstot, tas viss satilpa tevis paša rakstītajā
nevajag jaukt diskusiju ar floodu,pabrīdinu cilvēkus ka uz 17. jūliju nekas nav mainījies
būs ar ko parunātiesaku atrast veceni
neskaitāmas reizes atkārtot to, kas jau vienreiz (vispār jau vairākas reizes) ir uzrakstīts, nav nekādas vajadzības
-
- Jauniņais
- Komentāri: 2
Reģions bija tas kā dēļ čakarējos lai aktivētu Tomb Raider redeem kodu.
Nomainīju no LV uz UK viss uzreiz aizgāja.
Likās ka esmu apčakarēts un man ir nederīgs kods.

-
- Jauniņais
- Komentāri: 1
Nopirku xbox360, izveidoju kontu, latvieshu regiona caur microsoft un pēctam ari caur xbox majas lapu. Gribēju nopirkt spēli,protams nesanaca, būros cauri visām tām billing adress, un nekādi nesanak,entas stundas lasiju šo forumu un nevaru saprast kkur ir tā vaina! Salasijos ka vajag UK reģionu likt, kā uzspieshu xboxmajas lapa savu account ta parādas kkads
Uh oh... that should not have happened.
It appears you have found a glitch in the system.
date: 01/02/2015 11:31:21
s: 8nCNQCzBY3jn2IqKGks7zc+C5z7azx+QuxkKerzEqgg=
req: 9f6d2f06-ffa0-43e5-8218-41f402cbbb96
tas laikam tapec ka mainiju tos regionus. Galvenais jautājums ir tads,kā es varu izveidot jaunu account UK reģionā,un pirkt no marketplace spēles??? Varētu pirkt arī no Latvijas regiona, bet izvele nekada! Man parsvara interese EA sport speles! Vēl drošvien var nopirkt speles PC un caur arejo cieto disku ielikt ieksh xbox, varbūt var kads kko smalkāk pastāstit,kas, kā kur??
Uh oh... that should not have happened.
It appears you have found a glitch in the system.
date: 01/02/2015 11:31:21
s: 8nCNQCzBY3jn2IqKGks7zc+C5z7azx+QuxkKerzEqgg=
req: 9f6d2f06-ffa0-43e5-8218-41f402cbbb96
tas laikam tapec ka mainiju tos regionus. Galvenais jautājums ir tads,kā es varu izveidot jaunu account UK reģionā,un pirkt no marketplace spēles??? Varētu pirkt arī no Latvijas regiona, bet izvele nekada! Man parsvara interese EA sport speles! Vēl drošvien var nopirkt speles PC un caur arejo cieto disku ielikt ieksh xbox, varbūt var kads kko smalkāk pastāstit,kas, kā kur??
- Vis
- ★Konsoles Leģenda★
nē, nevarVēl drošvien var nopirkt speles PC un caur arejo cieto disku ielikt ieksh xbox, varbūt var kads kko smalkāk pastāstit,kas, kā kur??
- mach1ne
- Jauniņais
- Komentāri: 1
Izvēloties LV reģionu - ir pieejamas maz spēles. Vai visiem tā ir?
Iesaku vairāk kā 4000 bezmaksas spēles un esmu pret ātrajiem kredītiem