Sveiki, lieta tāda pārdevu savu xbox360 pirms adevu cilvēkam 2dienas iepriekš patestēju man xbox gāja viss ok bez problēmām so easy adevu.
So problēma sākās pie viņa. Man atsūta video ae to , kad slēdx xbox iekša fan uz pilnu slodzi ieslēdzās un pēc dažām sec saekans mirgo powerbutton. Atradu , kad tas ir ķipa pārkaršana, kas loğiski nav, ja tikko pirmo reiz ieslēdz xbox. Teicu , lai iztīra putekļus un nekas same. Bet interesantākais , kad viņam pie tv vispār bildi erāda utt. Un barošanas bloks ir oran'dž un tad paliek zaļ.
Un uz ekrāna rāda no signal.
Meklējot netā nonācu mošk problēma ir hdd, bet man viņam ir internal 4gb. Vai arī video settjngi , kas nav. Viņš mēğināja ar 3 citiem hdmi vadiem same shit.
Vēlētos uzzināts citu pieredzējošāku cilvēku idejas un ieteikunus. Jo man viņš gāja perfekti :/
Red powerbutton + no signal
-
- 0. līmenis - |Iesācējs|
- Komentāri: 7
Tik atšķirība ir tāda , kad tas nav ring of death!! Man nav ne 1 , ne 2 ,ne 3, ne 4 gaismas sarkanas. Man vnk pati powerbutton ir sarkans punkts, ķipa iemesls slikta ventilācīja, kas nav iespējams, jo xbox nebija ieslēgts pirmstam, lai pārkarstu.