Xbox 360 Lietotāja Pamācība
- RavenHolm
- Moderators
- Komentāri: 1923
Viņš noteikti arī izmet, kas tieši viņam nepatīk. To tu varētu papūlēties pateikt šeit.
-
- 6. līmenis - |Iesācējs|
- Komentāri: 63
Sveiki, kā jau daudziem latviešiem, man neļāva ielādēt jaunās CoD BO kartes (nemaz tik jaunas vairs nu nav, bet labi). Saka "this item isnt available from your location". Esmu dzirdējis, ka ir iespējams šo prikolu apiet, vai kāds lūdzu man nevar izskaidrot precīzi kā? Es protams pagaidīšu kamēr iznāks vēl 2 DLC, lai varētu pirkt to, kas labāks, jo man ir tikai 1980 MS un pietiek tikai 1 DLC (negribu pirkt vēl MS). bušu pateicīgs, ja kāds izkaidros šo lietu, jo no sirds riebjas tas Reagion block. tas ir gandrīz pielīdzināms rasismam. Melnais nevar ieiet kādā bārā ādas krāsas dēļ, es nevaru pirkt DLC, jo dzīvoju LV. (BTW es neesmu rasists
)

- Vis
- ★Konsoles Leģenda★
- Komentāri: 8329
nepērc mantu, kas nav paredzēta tavai valstij, tad nebūs jāsūdzāsMelnais nevar ieiet kādā bārā ādas krāsas dēļ, es nevaru pirkt DLC, jo dzīvoju LV. (BTW es neesmu rasists )
- Vis
- ★Konsoles Leģenda★
kādiem visiem, nav paredzēts Latvijā pārdot, jo Latvijā nemaz nav LIVE atbalsta
-
- 6. līmenis - |Iesācējs|
- Komentāri: 63
šitas **** man arvien vairāk un vairāk rosina velmi pēc PS3. Go to hell with MS.

BTW "nepērc mantu, kas nav paredzēta tavai valstij, tad nebūs jāsūdzās" ļoti palīdzēja >:P
To region block VAR apiet, ir latvieši, kas to māk un es esmu pārliecināts, ka tieši te ir kāds, kas to māk, tapēc lūdzu palīdzību, lai palīdz, nevis pasaka, ka manta nav domāta man un es vņu nekad nedabūšu. Ja godīgi Vis tev vajag būt mazliet optimistiskākam, pēc visiem komentāriem ko man es atbildējis, rodas iespaids, ka tu esi baigais pesimists
(no offence)

BTW "nepērc mantu, kas nav paredzēta tavai valstij, tad nebūs jāsūdzās" ļoti palīdzēja >:P
To region block VAR apiet, ir latvieši, kas to māk un es esmu pārliecināts, ka tieši te ir kāds, kas to māk, tapēc lūdzu palīdzību, lai palīdz, nevis pasaka, ka manta nav domāta man un es vņu nekad nedabūšu. Ja godīgi Vis tev vajag būt mazliet optimistiskākam, pēc visiem komentāriem ko man es atbildējis, rodas iespaids, ka tu esi baigais pesimists

- RavenHolm
- Moderators
Jā, jā. Starp citu, arī PS3 ir mantas, kas domātas noteiktiem reģioniem un nav pieejamas citiem.
- Vis
- ★Konsoles Leģenda★
tam nav nekāda sakara ar MSGo to hell with MS.
gribi risinājumu, tad tā arī prasi, nevis izplūsti apcerējumos par lietām, par kurām tev nav nekādas sajēgas
- underzz
- ★Konsoles Leģenda★
- Komentāri: 2470
- Vis
- ★Konsoles Leģenda★
ABBC3_OFFTOPIC
kurš nu to būtu teicis :))))))
- underzz
- ★Konsoles Leģenda★
- Komentāri: 2470
- habibula
- ★Konsoles Leģenda★
- Komentāri: 4250
Xkaste ir super lieta, kontrolieris pratu lauzh, Forza3 uberlabs, Live, lai ari maksa, bet PSN lidz nestaav Xbox live... esmu sajusmaa par sau izveli iegadaties Bila izstradajumu (ceru, ka caurumu nav ka OS).
Uz doto bridi gan PS3 gan kaste 50 uz 50 dala manas juutas.
Uz doto bridi gan PS3 gan kaste 50 uz 50 dala manas juutas.
-
- Jauniņais
- Komentāri: 4
Xbox man ir 3 dienas. Vakar gribēju piereģistrēt 1 mēneša trial kodu, bet attapos, ka man vajaga UK postal kodu un adresi.
Kāds var padalīties ar adresi un postal kodu? Thanks anyway!
Ak jā...
Priecīgus svētkus visiem!
Ak jā...

"Imagination is more important than knowledge.'' /Albert Einstein/
- RavenHolm
- Moderators
Neesi pirmais, kas parasa. Mācies meklēt pats.
-
- Jauniņais
- Komentāri: 4
Rekur Tev Londonas kodi. Adresi ieraksti kaut vai burtu virknejumu.Phantom_Warden wrote:Xbox man ir 3 dienas. Vakar gribēju piereģistrēt 1 mēneša trial kodu, bet attapos, ka man vajaga UK postal kodu un adresi.
Ak jā...