Xbox 360 Lietotāja Pamācība
- bush
- 23. līm. - ≛Lietpratējs≛

- Komentāri: 235
Jautaajums mans taads.Vai kaads no jums lieto Windows Media Center lai koplietotu failus ar xbox360. man maajas ir bezvadu tiikls(arii boxam ir) tachu nekaadi neizdotdas sakonekteet vinjus. Viss ir izdariits kaa xbox.com/pcsetup maajas lapaa teikts. netieku skaidriibaa ar sho lietu. vabuuut kaadam ir kaads padoms aizkjeeries, ar kuru padaliities. buushu ljoti pateiciigs ja paliidzeesiet
- jNx
- 50. līm. - ☆VETERĀNS☆

- Komentāri: 1373
- Vis
- ★Konsoles Leģenda★

- Komentāri: 8329
ja iet uz MACa, tad uz arī uz PC pilnīgi noteikti jāstrādā
- cuddles.
- 11. līm. - ⁎Amatieris⁎

- Komentāri: 111
Varbūt atkal kko nepamanīju vai kā, bet es sāku domāt priekš kam tad vajag to Xbox 360 Wi-Fi uztvērēju?
Sanāk, ka internetu es varu palaist vnk caur prosto kabeli...
Un vēl. Ja es esmu nobanots Live, tad es vsp netieku netā? Nu tjip nevaru ieiet konsoles.lv?
Un vēl. Ja es esmu nobanots Live, tad es vsp netieku netā? Nu tjip nevaru ieiet konsoles.lv?
- Vis
- ★Konsoles Leģenda★

WiFi ir bez interneta vada - pa gaisu, no rūtera, dooh
kāds sakars Live banam ar ieiešanu internetā un konsolēm.lv? no x360 nekādā internetā ieiet nevar
kāds sakars Live banam ar ieiešanu internetā un konsolēm.lv? no x360 nekādā internetā ieiet nevar
- cuddles.
- 11. līm. - ⁎Amatieris⁎

Par to Wi-Fi uzttvērēju es domāju tā... Priekš kam vajag viņu, ja es varu ielikt vnk vadu
To ka viņš pa gaisu staigā to es zinu 
Nu bet paklausies... Vai tad ar Xbox 360 nevar vazāties pa netu kā no datora? Piemēram, aiziet uz konsoles.lv
Nu bet paklausies... Vai tad ar Xbox 360 nevar vazāties pa netu kā no datora? Piemēram, aiziet uz konsoles.lv
- Vis
- ★Konsoles Leģenda★

nu, ja zini, ko tad prasi, priekš datoram WiFi, var taču vadu
saku taču, ka nevar ieiet internetā, līdz ar to arī konsoles.lv nevar
saku taču, ka nevar ieiet internetā, līdz ar to arī konsoles.lv nevar
- cuddles.
- 11. līm. - ⁎Amatieris⁎

Ai labi, pa to Wi-Fi tu mani nesaprati 
Bet kā tad sanāk... Live ir tikai lai varētu spēlēt multiplayer? WTF? Tak var ieiet kādā mājas lapā... Nah tad ir Live Silver un Gold. Ar Gold var kapāt netā un lādēt demo utt., bet ar Silver var prost pa netu staigāt... vai tad ne?
Bet kā tad sanāk... Live ir tikai lai varētu spēlēt multiplayer? WTF? Tak var ieiet kādā mājas lapā... Nah tad ir Live Silver un Gold. Ar Gold var kapāt netā un lādēt demo utt., bet ar Silver var prost pa netu staigāt... vai tad ne?
- Vis
- ★Konsoles Leģenda★

man tiešām trešo reizi jāsaka?
NĒ, NEVAR SĒRFOT INTERNETĀ!!!
- cuddles.
- 11. līm. - ⁎Amatieris⁎

Sorry, mana vainaVis wrote:man tiešām trešo reizi jāsaka?
Vnk es skatījos vienu video bez skaņas un tur rādīja, ka bija ieiets netā, bet tas laikam bija PS3
- RavenHolm
- Moderators

- Komentāri: 1923
P.S Bezvada uztvērējs ir domāts bezvadu interneta pieslēgumam, ja tev ir vads - priecājies, ja nav bet ir bezvadnieks, tad nepieciešams tas uztvērējs, ko iespraud boksā, lai varētu spēlēt internetā.
Caur silver memberšipu tu vari lādēt demo, skatīties video, iepirkties live šopā... Būtībā visu izņemot daudzspēlētāju režīma un ballīšu (party) izmantošanu. Pēdējos divus tev bonusā nodrošina golda memberšips.
Caur silver memberšipu tu vari lādēt demo, skatīties video, iepirkties live šopā... Būtībā visu izņemot daudzspēlētāju režīma un ballīšu (party) izmantošanu. Pēdējos divus tev bonusā nodrošina golda memberšips.
- cuddles.
- 11. līm. - ⁎Amatieris⁎

Paldies, RavenHolm 
Tagad vismaz zinu, kam ir īsti domāts tas Live
Tikai mani māc jautājums - kā vai par ko mani var nobanot Live?
Tagad vismaz zinu, kam ir īsti domāts tas Live
- RavenHolm
- Moderators

- Komentāri: 1923
Kā? Neesmu pārliecināts (nav nācies tikt nobanotam), bet visdrīzāk katrai xkastei ir savs unikālais kods uz kuru liek banu.
Par ko? Vispopulārākais / biežākais noteikti ir modificēta xkaste (lasi "atkodēšana") - par to parasti ir mūžīgais. Bet kautkādus minibanus gan jau ka var noraut arī par sliktu uzvedību, lamāšanos, cenšanos "satikt dzīvē", kkādi paroļu zagšanas mēģinājumi u.c stuffu, kas tev nāk prātā un par ko tevi varētu sodīt.
Ā gandrīz aizmirsu. Ir bijis gadījums, kad nobano par to, ka esi lesbiete.
Par ko? Vispopulārākais / biežākais noteikti ir modificēta xkaste (lasi "atkodēšana") - par to parasti ir mūžīgais. Bet kautkādus minibanus gan jau ka var noraut arī par sliktu uzvedību, lamāšanos, cenšanos "satikt dzīvē", kkādi paroļu zagšanas mēģinājumi u.c stuffu, kas tev nāk prātā un par ko tevi varētu sodīt.
Ā gandrīz aizmirsu. Ir bijis gadījums, kad nobano par to, ka esi lesbiete.
- Vis
- ★Konsoles Leģenda★

Nav dzirdēts par kaut kādiem minibaniem, ja ir bans, tad ir un tas ir forever
- underzz
- ★Konsoles Leģenda★

- Komentāri: 2470
- jNx
- 50. līm. - ☆VETERĀNS☆

- Komentāri: 1373
- Vis
- ★Konsoles Leģenda★