Jauno Xbox 360 lietotāju uzņemšanas ballīte
-
- Jauniņais
- Komentāri: 2
It kā nesmu nekāds jauniņais, bet nu tā stulbi sanāca, ka savam profilam nomainiju reģionu uz latviju un nedomaju ka būs tādas problēmas ar talako spēlēšanu, tapec man jaunais gamertags: bayonn
Spēles kuras pagaidām spēlēju: NHL 13 ; COD mw2 un bf3
Spēles kuras pagaidām spēlēju: NHL 13 ; COD mw2 un bf3
- ratlinger
- 6. līmenis - |Iesācējs|
- Komentāri: 60
Sveiki visiem
!
Gamertag - ratlinger
Xbox 360 slim 4GB īpašnieks esu jau kādus 4 mēnešus , bet internetā sāku spēlēt tik no 23.02.2013 !
Spēlēju principā visa žandra spēles. , nespēlēju vienīgi anime un sporta spēles izņemot extrem un fight , splēju nedēļas sakumā vai beigās un reizem pa brīvdienām !
Droši aicinat , kanēkā kopā jautrāk
!

Gamertag - ratlinger
Xbox 360 slim 4GB īpašnieks esu jau kādus 4 mēnešus , bet internetā sāku spēlēt tik no 23.02.2013 !
Spēlēju principā visa žandra spēles. , nespēlēju vienīgi anime un sporta spēles izņemot extrem un fight , splēju nedēļas sakumā vai beigās un reizem pa brīvdienām !
Droši aicinat , kanēkā kopā jautrāk

-
- Jauniņais
- Rihysh
- 8. līmenis - |Iesācējs|
- Komentāri: 86
Čau visi!
Mani sauc Rihards , esmu tiešām newbie @ xbox 360!
Piektdien dabūju Xbox 360 [ 2013.03.29]
Mans gamertag - Rihyshz
Personīgi , man patīk FPS , Adventure spēles!
Ar prieku gaidīšu kādu uzaicinājumu , ja kāds vēlēsies kādreiz ko saspēlēt!
Paldies par uzmanību!

Piektdien dabūju Xbox 360 [ 2013.03.29]
Mans gamertag - Rihyshz
Personīgi , man patīk FPS , Adventure spēles!
Ar prieku gaidīšu kādu uzaicinājumu , ja kāds vēlēsies kādreiz ko saspēlēt!

alavakar!
-
- 2. līmenis - |Iesācējs|
- Komentāri: 23
Sveiki! Tā kā pašam nesanāk spēlēt bieži, tad vadību pār xbox pārņēmis mans brālis
GT- rudolfssau
Droši aiciniet
Daudz spēles, tikai viņš visas savam acc nav piesaistījis, jo pārsvarā spēle minecraft un horizone
GT- rudolfssau
Droši aiciniet
Daudz spēles, tikai viņš visas savam acc nav piesaistījis, jo pārsvarā spēle minecraft un horizone
-
- Jauniņais
Sveiki. Nesen iegādājos Xbox 360 Slim pašlaik ir Forza 4 un withcer , plānoju iegādāties kādu online shooteri. Pirkšu next gen consoles un spēles. Nākošo MassEffect Battlefield4 AssassinsCreed un vēl, laika ir daudz bet viss vairāk spēlēju pa brīvdienām var arī darba dienā uzkapāt gamertag sasliks95
-
- 0. līmenis - |Iesācējs|
- Komentāri: 8
Chau visiem!
iegādājos nesen xbox, vel nevaru īsti pierast pie tā ka melītes vietā ir joystiks, bet nu ciinos ar to!
Main spēle ir black ops 2, takaa varat pievienot mani kopā varēs uzspēlēt (ir arī resident evil 6 un kkaads splinter cell)
ingame - TheManaCake
iegādājos nesen xbox, vel nevaru īsti pierast pie tā ka melītes vietā ir joystiks, bet nu ciinos ar to!
Main spēle ir black ops 2, takaa varat pievienot mani kopā varēs uzspēlēt (ir arī resident evil 6 un kkaads splinter cell)
ingame - TheManaCake
-
- 49. līm. - ✱ Eksperts ✱
- Komentāri: 502
Chau visiem.
Jau kādu laiciņu esmu pārgājis no Ps3 uz XBOX360 un derētu uzspēlēt kopā ar kādu latvieti.
Personīgi vairāk patīk spēlēt ar mikrafonu, sarunājoties.
Labprāt spēlēšu dažāda veida spēles, piemēram - Forza Horizon, black ops 2( gan zombijus, gan MP ), NHL13, varam arī BF3, bet tas nav favorīts.
Ir vēl diezgan daudz citu spēļu.
GT - LatvianGamer69
Jau kādu laiciņu esmu pārgājis no Ps3 uz XBOX360 un derētu uzspēlēt kopā ar kādu latvieti.
Personīgi vairāk patīk spēlēt ar mikrafonu, sarunājoties.
Labprāt spēlēšu dažāda veida spēles, piemēram - Forza Horizon, black ops 2( gan zombijus, gan MP ), NHL13, varam arī BF3, bet tas nav favorīts.
Ir vēl diezgan daudz citu spēļu.
GT - LatvianGamer69
-
- 0. līmenis - |Iesācējs|
- Komentāri: 6
Sveiki, mans gamertag ir XIronXGamerX pašlaik spēlēju Forza 4 un Skyrim, bet plānoju vēl nopirkt Battlefield 3 un Batman Arkham City. Pievieno mani, uzrausim 

- BartenderMarco
- 24. līm. - ≛Lietpratējs≛
- Komentāri: 248
- DeXus
- 7. līmenis - |Iesācējs|
- Komentāri: 74
Sveiki!
Gametag - JohnDANZ
Spēles - GTA V, FIFA 14, NHL 14, NBA 2K14 tās no jaunākajām, ir vēl citas visādu žanru.
Droši aiciniet!
Gametag - JohnDANZ
Spēles - GTA V, FIFA 14, NHL 14, NBA 2K14 tās no jaunākajām, ir vēl citas visādu žanru.
Droši aiciniet!

-
- Jauniņais
- Komentāri: 1
Sveiki,
Xbox ir sen un ir daudz dažādas spēles. Tikai tagad sāku spēlēt online. Meklēju cilvēkus ar ko kopā paspēlēt tādas spēles kā resident evil, army of two utt.
Mans niks LargestChalice0 aiciniet visi droši.
Xbox ir sen un ir daudz dažādas spēles. Tikai tagad sāku spēlēt online. Meklēju cilvēkus ar ko kopā paspēlēt tādas spēles kā resident evil, army of two utt.
Mans niks LargestChalice0 aiciniet visi droši.