Nintendo Switch
-
- 46. līm. - ✱ Eksperts ✱
- Komentāri: 469
Izlasot http://kotaku.com/nintendo-switch-the-k ... 1792776350 apskatu, īpaši sadaļas par apslēptajām izmaksām un nezināmo, nolēmu nogaidīt un nesteigties.
- dogcracker
- 5. līmenis - |Iesācējs|
- Komentāri: 56
Sākumā biju ļoti ieiteresēts, bet pašlaik es personīgi laikam aturēšos no Nintendo Switch.
Jēdzīgu spēļu nav (the legend of zelda breath of the wild nopirku uz Wii U). Sekojot industrijas jaunumiem, liekas ka diezko interesantu spēļu var pašlaik negaidīt.
Ja būs vairāk Zeldas līmeņa spēles tad būšu ieinteresēts.
Jēdzīgu spēļu nav (the legend of zelda breath of the wild nopirku uz Wii U). Sekojot industrijas jaunumiem, liekas ka diezko interesantu spēļu var pašlaik negaidīt.
Ja būs vairāk Zeldas līmeņa spēles tad būšu ieinteresēts.
- HandheldGuru
- 32. līm. - ✦ Meistars ✦
- Komentāri: 321
Kāds no k.lv lietotājiem jau ir iegādājies Switch? Skatos, ka LV vienīgā vieta, kur to var dabūt, ir Videogames. Diemžēl tur ir deficīta cena – € 399. Grūti, bet domāju paciesties, līdz Euronics vai kur citur atkal būs pieejama.
- dalab
- 13. līm. - ⁎Amatieris⁎
- Komentāri: 135
Paņēmu Switchu ar zeldu un mario kart, pagaidām ir ok, vienīgais baterija varētu ilgāk turēt un spēles varētu vairāk būt, viens plus ir tas, ka eshopā ir daudz klasiskie 8bit fighteri, bet no otras puses kkā negribās switchu izmantot tikai kā pārnēsājamo 8bit konsoli
Oktobra beigās iznāk Mario Odyssey, vot tā spēle bus bomba ofic, tas bija arī viens no iemesliem kādēļ izvēlējos paņemt Switchu - otrs bij Mario Kart, kuru nevarēju dabūt uz xbox one...

Oktobra beigās iznāk Mario Odyssey, vot tā spēle bus bomba ofic, tas bija arī viens no iemesliem kādēļ izvēlējos paņemt Switchu - otrs bij Mario Kart, kuru nevarēju dabūt uz xbox one...
-
Es arī tikko paņēmu kopā ar Zeldu. Man tieši ir svarīgi, ka varu spēlēt kur gribu, un 90% arī izmantoju kā mobilu konsoli. Un Zelda, protams, cepuri nost par tās spēles kvalitāti.
- dalab
- 13. līm. - ⁎Amatieris⁎
Nekad iepriekš nebiju spēlējis Zeldu, nedaudz atgādina wowu, patīk patrippot apkārt un izbaudīt atmosfērukamikadzemk wrote: ↑16 Okt 2017 21:47Es arī tikko paņēmu kopā ar Zeldu. Man tieši ir svarīgi, ka varu spēlēt kur gribu, un 90% arī izmantoju kā mobilu konsoli. Un Zelda, protams, cepuri nost par tās spēles kvalitāti.

- dalab
- 13. līm. - ⁎Amatieris⁎
-
Zirgus tak var dabūt jau otrajā reģionā. Aiziesi līdz staļļiem, tur parunāsies un tev visu pastāstīs. Man jau kādi 3 zirgi 
Nu man ir vairāki main kvesti. Destroy Ganon būs noteikti pats pēdējais, kas būs jāpilda. Laboratorijā biji un attaisīji pēdējo rune slotu savā planšetē?

Nu man ir vairāki main kvesti. Destroy Ganon būs noteikti pats pēdējais, kas būs jāpilda. Laboratorijā biji un attaisīji pēdējo rune slotu savā planšetē?
- dalab
- 13. līm. - ⁎Amatieris⁎
Kas, kur, kā?kamikadzemk wrote: ↑17 Okt 2017 09:10Laboratorijā biji un attaisīji pēdējo rune slotu savā planšetē?

- dalab
- 13. līm. - ⁎Amatieris⁎
- Vis
- ★Konsoles Leģenda★
- Komentāri: 8329
kungi, uztaisiet Zeldai atsevišķu tēmu un turpiniet tur
- HandheldGuru
- 32. līm. - ✦ Meistars ✦
- Komentāri: 321
Spēles ir iespējams tirgot tālāk. Katram kārtridžam gan ir unikāls ID kods, kas ļauj par katru iegūt īpašos Nintendo punktus vienreiz, tā ka neliela piesaiste kontam ir.