Sveiki. Plānoju iegādāties nintendo Switch un saprotu ka nāksies jaunu kontu izveidot (jo saprotu ka vecais WiiU/3DS konts laikam nedarbosies).
Kāda ir situācija ar reģioniem priekš tā konta? Kādu jūs izvēlaties un kādēļ? Vai viņu var mainīt?
Reģionu izvēloties, gribētu tomēr maksāt par spēlēm EUR valūtā, bet tai pašā laikā kurš reģions/valsts būtu jāņem lai veikala piedāvājums būtu pilnvērtīgs?
Vai var ar karti norēķināties vai paypal par spēli vai tomēr uz Switch tā pat kā 3DS/WiiU laikos ka nauda jāuzskaita un tikai tad var kaut ko nopirkt?
Switch konts
- HandheldGuru
- 32. līm. - ✦ Meistars ✦

- Komentāri: 321
Jā, jātaisa jauns konts. Reģionus jebkurā brīdī var mainīt (varētu gan būt, ka tad pazūd uzkrātā nauda vecajā valūtā). Izvēloties Latviju, var lietot PayPal (vismaz ir tāda iespēja; nekad neesmu izmantojis). Nesen pārgāju uz Dienvidāfriku, vienkārši nomainot reģionu my.nintendo.com. Visas spēles saglabājās, nekādus VPN nebija jālieto, toties tagad veikals eShop visu piedāvā valūtā ZAR, kas ar tagadējo valūtas kursu nozīmē smieklīgi zemas cenas. Maksāt ir iespējams tikai ar karti (man ir Citadele, viss kārtībā). Piemēram, Hellblade: Senua's Sacrifice pie mums ar atlaidi varēja dabūt par € 14,99, kamēr DĀR – par aptuveni 8. Ietaupījums parasti ir no 20 līdz 45 %, tāpēc nav jautājumu, kurš reģions ir jāizvēlas. Cik saprotu, viss šis ir kaut kur pelēkajā zonā, tomēr legāli.
- Vis
- ★Konsoles Leģenda★

- Komentāri: 8329
1. par šo nemācēšu teikt, nav man Wii konta. gan jau var sameklēt internetā info (kā par visu pārējo arī :))
2. gari jāraksta un nezinu, ko tu domā ar pilnvērtīgu piedāvājumu, visas spēles un lēti? nedomāju, ka uz to var atbildēt. Man ir Eiropa ar Eiropas cenām EUR. Nomainīt reģionu nav nekāda problēma
cenas var skatīties šeit https://eshop-prices.com/games?currency=EUR
norēķināšanās ir ar karti, vai paypal, ja nestrādā neviens ne otrs, tas prepaid naudas kartiņas
uz citu reģionu var tikt nomainot setingus kontam, vai izveidojot papildu kontu, kā tajā video tiek izstāstīts
NB! slēgājoties starp reģioniem, jāuzmanās ar spēles valodu. Piemēram, šobrīd JP veikalā Ni No Kuni ir kaut kādi nepilni 13 EUR, bet spēle būs tikai japāņu valodā.
2. gari jāraksta un nezinu, ko tu domā ar pilnvērtīgu piedāvājumu, visas spēles un lēti? nedomāju, ka uz to var atbildēt. Man ir Eiropa ar Eiropas cenām EUR. Nomainīt reģionu nav nekāda problēma
cenas var skatīties šeit https://eshop-prices.com/games?currency=EUR
norēķināšanās ir ar karti, vai paypal, ja nestrādā neviens ne otrs, tas prepaid naudas kartiņas
uz citu reģionu var tikt nomainot setingus kontam, vai izveidojot papildu kontu, kā tajā video tiek izstāstīts
NB! slēgājoties starp reģioniem, jāuzmanās ar spēles valodu. Piemēram, šobrīd JP veikalā Ni No Kuni ir kaut kādi nepilni 13 EUR, bet spēle būs tikai japāņu valodā.