Ticu, ka lielākā daļa no jums nemaz nenojauš, vai arī sen aizmirsuši to, ka mums (k.lv forumam) ir arī tā sauktā "GALVENĀ LAPA"... UUUUn ... cik, mūsdienās ir mega kruti vākt "like" un prasīt "share" tad radās doma pārcelt galveno lapu uz sejasgrāmatu!
Tāpēc esiet laipni lūgti šeit like un protams "share"
HA, pēc četru gadu klusuma ir iespēja ieķēzīt pirmajam!!!
Pārceļamies uz facebook
- Vis
- ★Konsoles Leģenda★

- Komentāri: 8329
Ja nebūšu populārāks par facebook, būšu vīlies, puikas sabalsojiet tak!
- Skhen
- Galvenais administrators

- Komentāri: 4700
Kad izlasīju EuGarā paziņojumu, par galvenās lapas pārcelšanu facebookā biju pārsteigts un uzreiz grasījos kaut ko iebilst, taču vienu iemeslu dēļ man nebija iespējams to izdarīt, tapēc arī tagad tik vēlu ko saku.
Lai nu kā, galveno lapu apskata pietiekami daudz cilvēku un nevarētu teikt, ka tā ir aizmirsta, un tas, ka daļa to nevēlas apskatīt, ir pavisam kas cits. Nedomāju, ka galveno lapu vajadzētu ignorēt, atstāt novārtā vai kā citādi, kā nekā es to atdzīvināju - nu jau gandrīz 3 gadus tur kaut kas notiek. Manuprāt, Facebooks varētu popularizēt konsoles.lv mājas lapu un savā ziņā to papildināt, nevis aizstāt to.
Lai nu kā, galveno lapu apskata pietiekami daudz cilvēku un nevarētu teikt, ka tā ir aizmirsta, un tas, ka daļa to nevēlas apskatīt, ir pavisam kas cits. Nedomāju, ka galveno lapu vajadzētu ignorēt, atstāt novārtā vai kā citādi, kā nekā es to atdzīvināju - nu jau gandrīz 3 gadus tur kaut kas notiek. Manuprāt, Facebooks varētu popularizēt konsoles.lv mājas lapu un savā ziņā to papildināt, nevis aizstāt to.
- Vis
- ★Konsoles Leģenda★

- Komentāri: 8329
@Skhen, neinteresē! avīzes arī vēl lasa pietiekami daudz cilvēki, bet papīra versijā konsoles.lv nav plānots izdot