P.S. Kā izrādās, jauna hederu ievietošana nav tik vienkārša kā sākumā varētu šķist. Tas nav tā, kā sociālajos tīklos augšupielādējot bildi, noklikšķinot tikai dažus peles taustiņus. Bet te nācās rakņāties dziļāk (kas man personīgi aizņēma vairākas stundas, lai izprastu to lietu) un ievadīt attiecīgu kodu, lai kas tāds notiktu. Lai vai kā, tas ir izdarīts un liels paldies brunoveberim par interesanto hederi
Forumam jauna titulbilde!
- Skhen
- Galvenais administrators

- Komentāri: 4700
Beidzot konsoles.lv forums piedzīvo ko jaunu, šajā gadījumā tika nomainīta titulbilde jebšu "hederis" (precīzāk sakot: backround image).
P.S. Kā izrādās, jauna hederu ievietošana nav tik vienkārša kā sākumā varētu šķist. Tas nav tā, kā sociālajos tīklos augšupielādējot bildi, noklikšķinot tikai dažus peles taustiņus. Bet te nācās rakņāties dziļāk (kas man personīgi aizņēma vairākas stundas, lai izprastu to lietu) un ievadīt attiecīgu kodu, lai kas tāds notiktu. Lai vai kā, tas ir izdarīts un liels paldies brunoveberim par interesanto hederi
.
- kewarik
- 49. līm. - ✱ Eksperts ✱

- Komentāri: 600
-
brunoveberis
- 12. līm. - ⁎Amatieris⁎

- Komentāri: 120
-
ValdisJ
- 50. līm. - ☆VETERĀNS☆

- Komentāri: 1971
- Skhen
- Galvenais administrators

- Komentāri: 4700
@brunoveberi, @ValdisJ Uz datora man arī bija tādi pati problēma: pamēģiniet iztīrīt tīmekļa pārlkūkprogrammu, proti, "History", tad vajadzētu viss būt kārtībā. Toties uz mobilajiem telefoniem un uz konsoles neesmu novērojis šādu problēmu.
Habi, tas arī darbojas uz iPad, tikko izmēģināju iepriekš teikto, un jaunā titulbilde rādas.
P.S. Interesējoties par šo lietu, cik sapratu, tad dators laika gaitā daudz ko saglabā History, kā rezultātā, apmeklējot kādu jau zināmu portālu, tā automātiski pielāgojas saglabātajai informācijai - pilnībā neatjaunojot to.
Habi, tas arī darbojas uz iPad, tikko izmēģināju iepriekš teikto, un jaunā titulbilde rādas.
P.S. Interesējoties par šo lietu, cik sapratu, tad dators laika gaitā daudz ko saglabā History, kā rezultātā, apmeklējot kādu jau zināmu portālu, tā automātiski pielāgojas saglabātajai informācijai - pilnībā neatjaunojot to.
- Vis
- ★Konsoles Leģenda★

- Komentāri: 8329
varētu no šīs vietas precīzāk?pamēģiniet iztīrīt tīmekļa pārlkūkprogrammu, proti, "History"
-
brunoveberis
- 12. līm. - ⁎Amatieris⁎

- Vis
- ★Konsoles Leģenda★

@brunoveberis, ir kaut kas darāms, lai man nerāda labajā pusē vēlreiz to jātnieku?
-
brunoveberis
- 12. līm. - ⁎Amatieris⁎

- Vis
- ★Konsoles Leģenda★

1920x1080 un nezinu, vai tas, ko maina 24" monitors
-
brunoveberis
- 12. līm. - ⁎Amatieris⁎

- Vis
- ★Konsoles Leģenda★

oki, paldies!
- Vis
- ★Konsoles Leģenda★

parasti to arī nedaru, bet ir web aplikācijas, kur vajag visu ekrānu, slēgāties šurputurpu nav diez ko ērti