PS VITA
- kewarik
- 49. līm. - ✱ Eksperts ✱

- Komentāri: 600
- fromLATVIA

- Komentāri: 651
kas kuram tuvaks 
- UnLuCkY
- 5. līmenis - |Iesācējs|

- Komentāri: 53
Mantiņa kruta, neapšaubāmi, ir jau zināms apcenojums ārvalstīs ko apstiprināja Sony, parastais NGP apmēram no $250 līdz $280 bet ar 3g sākot no $320 līdz $350.
Iedomājos cik liels uzcenojums sanāks kad paradīsies Latvijā
3g funkcija maksās salīdzinoši dārgi bet tur vēl papildus applications priekš 3g un tādā garā 
Iedomājos cik liels uzcenojums sanāks kad paradīsies Latvijā
Think Twice while writing a word, and check more than twice while posting a story.
- Vis
- ★Konsoles Leģenda★

- Komentāri: 8329
Īrijā jau ar nebūs daudz lētāk kā pie mums, tur jau tāpat "kurss" ir 1EUR = 1USD, un mums jau sen vairs nav lats pret dolāru. pieskaiti visīti tam ļurbam, garantijas neesamību un tas pats vien sanāks
- Vis
- ★Konsoles Leģenda★

- Komentāri: 8329
http://mashable.com/2011/06/07/playstation-vita-photos/" onclick="window.open(this.href);return false;
Vita :)
Vita :)
- fromLATVIA

http://www.youtube.com/watch?v=RIaJHh60 ... ture=feedu
Pa kuru laiku vinu paspeja nosaukt par VITU?VITA sanak ka PS3 controlieris ar ekranu un vel plus daudzums iespeju!
Vispar vareja vel ielikt mobilo un sms varetu sacensties ar iPhone! 
Pa kuru laiku vinu paspeja nosaukt par VITU?VITA sanak ka PS3 controlieris ar ekranu un vel plus daudzums iespeju!
-
raivix95
- 22. līm. - ≛Lietpratējs≛

- Komentāri: 221
Nu tu šauj pār strīpu... IPhons ir IPhons un PSP ir PSP, divas pavisam atšķirīgas lietas. Tas būtu vienkārši debīli - likt PSP pie auss, lai kādam pazvanītu. Bet PSPVITA man liekas pārāk piebāzts ar visādiem štruntiem. Varēja laist divas versijas - vienu, kurā ir tikai nepieciešamais geimošanai, bet otru ar tiem visiem navarotiem(GPS, WiFi, 3G, 2 kameras utt.). Saprotu, ka Sony grib nopelnīt, bet tad cilvēki vairāk pirktu.
- fromLATVIA

Nu par to ir runa... ka tas jau vairs ta nav konsole prieksh speleshanas ,bet kkads izgudrojums ar visadam lietinam ,kas vrbt ir par daudz!Bet PSPVITA man liekas pārāk piebāzts ar visādiem štruntiem.
Un pa iPhone un PSP... tas ka salidzinajums! ;D
- lil*UNKnOWN*
- 11. līm. - ⁎Amatieris⁎

- Komentāri: 111
pa ~200 Ls var pre orderot no amazona http://www.amazon.co.uk/Sony-PlayStatio ... 998&sr=8-2" onclick="window.open(this.href);return false;
nez ceru ka vini neparspiles ar to tochscreen jo baigi nepatik spelet speles kuras tas ir loti parspilets
nez ceru ka vini neparspiles ar to tochscreen jo baigi nepatik spelet speles kuras tas ir loti parspilets
ABBC3_OFFTOPIC
230 paundi = 190 Ls
- lil*UNKnOWN*
- 11. līm. - ⁎Amatieris⁎

vaita shim istradajumam nebus regiono kodi ??
- Dzhonijs
- **Varonis**

- Komentāri: 1104
PSVita - totāli idiotisks nosaukums
.. bet aparāts pats par sevi vnk afigenais. Viens par mani gudrāks džeks teica, ka tas, skatoties jaudas attiecību pret rādāmo attēlu (?), ir tikpat jaudīgs kā PS3. Pēc Dreika demo iekš E3, izskatās, ka tā arī varētu būt. Bet - lai cik kruts tas aparāts nebūtu, ja es par to naudu varu nopirkt ps3 (vai, piem., ļoti labu gumijas laivu
), es labāk izvēlētos ps3.
- HandheldGuru
- 32. līm. - ✦ Meistars ✦

- Komentāri: 321
ABBC3_OFFTOPIC
Sorry, bet par 175 Ls tu PS3 nenopirksi, vismaz ne jaunu Slim no uzticama pārdevēja.
- cuddles.
- 11. līm. - ⁎Amatieris⁎

Savā ziņā neredzu jēgu šitādām konsolēm, kurās ir viss, ko vajag un nevajag. Es saprotu, ka tas ir kruti, jo ir "on the go", bet c'mon... Normālā gadījumā es piesēstos pie sava PS3 (ja man būtu) un kapātu, nevis ņemtu kkādu mazu portable konsolīti 
- HandheldGuru
- 32. līm. - ✦ Meistars ✦

- Komentāri: 321
Protams, spēļu pasaulē nekas nav labāks par kārtīgu spēlēšanu pie liela ekrāna, sēžot dīvānā, bet kabatas konsoles spēj nodrošināt geimingu arī sabiedriskajā transportā, lidmašīnā, uz poda, garlaicīgā lekcijā vai kur citur. Tur ir atšķirība, tā ka nevajag salīdzināt PS3 ar Vitu. Jautājums tikai, vai jums vajag geimingu jebkurā vietā un laikā.
Jo vairāk funkciju aparātā, jo labāk. Kāpēc jāstaipa līdzi laptops internetam*, MP3 atskaņotājs mūzikai, ja var paņemt vienu ierīci, kas spēj izdarīt visu?**
Grūti gan spriest, vai Vita būs panākumiem bagāta. Konsoļu spēles nav īsti piemērotas geimošanai pa ceļam, manuprāt. Protams, laiks rādīs.
* PS3 ir sakarīgs internetpārlūks, taču to ierobežo aparāta nieka 256 MB brīvpiekļuves/operatīvās atmiņas. Bieži vien pleisim tās aptrūkstas un nevar pilnībā ielādēt smagākas lapas. Pat mūsdienu viedtālruņiem ir divreiz vai četrreiz vairāk. Vitai būs tikpat maz RAM.
** To visu un vairāk spēj izdarīt moderni smārtfouni, tā ka savā ziņā ir pamatots jautājums, kādēļ gan tas viss vajadzīgs PS Vita, bet, protams, ne visiem ir Android telefoni, laptopi utt., tā ka nevajadzētu sūdzēties par papildus bonusiem.
Jo vairāk funkciju aparātā, jo labāk. Kāpēc jāstaipa līdzi laptops internetam*, MP3 atskaņotājs mūzikai, ja var paņemt vienu ierīci, kas spēj izdarīt visu?**
Grūti gan spriest, vai Vita būs panākumiem bagāta. Konsoļu spēles nav īsti piemērotas geimošanai pa ceļam, manuprāt. Protams, laiks rādīs.
* PS3 ir sakarīgs internetpārlūks, taču to ierobežo aparāta nieka 256 MB brīvpiekļuves/operatīvās atmiņas. Bieži vien pleisim tās aptrūkstas un nevar pilnībā ielādēt smagākas lapas. Pat mūsdienu viedtālruņiem ir divreiz vai četrreiz vairāk. Vitai būs tikpat maz RAM.
** To visu un vairāk spēj izdarīt moderni smārtfouni, tā ka savā ziņā ir pamatots jautājums, kādēļ gan tas viss vajadzīgs PS Vita, bet, protams, ne visiem ir Android telefoni, laptopi utt., tā ka nevajadzētu sūdzēties par papildus bonusiem.