Ne vienmēr vecums liecina par nobriedumu.
Cik Tev ir gadi?
-
- 18. līm. - ⁎Amatieris⁎
- Komentāri: 181
Veseli 32.
- dalab
- 13. līm. - ⁎Amatieris⁎
- Komentāri: 135
26
Teikšu godīgi man apnika videospēles, nav vairs tā pati sajūta kas bija agrāk spēlējot, bet vēljoprojām gaidu katru nākamo GTA
VIenkārši tāda sajūta, ka visas spēles kļūst vienādas, nav oriģinalitātes, ik pa laikam tikai iznāk kaut kas ir ievērības cienīgs. Bez GTA vēl ir vērts skatīties uz Remedy Studios, viņiem norm spēles iznāk kuras nav kā visas pārējās. Un jā, labāk spēlēju oldschool konsoles - ps1, ps2, tur vismaz ir oriģinalitāte, nekas, ka spēle bagaina, tie bagi savā ziņa padara to visu spēlēšanas procesu jautrāku
Teikšu godīgi man apnika videospēles, nav vairs tā pati sajūta kas bija agrāk spēlējot, bet vēljoprojām gaidu katru nākamo GTA
VIenkārši tāda sajūta, ka visas spēles kļūst vienādas, nav oriģinalitātes, ik pa laikam tikai iznāk kaut kas ir ievērības cienīgs. Bez GTA vēl ir vērts skatīties uz Remedy Studios, viņiem norm spēles iznāk kuras nav kā visas pārējās. Un jā, labāk spēlēju oldschool konsoles - ps1, ps2, tur vismaz ir oriģinalitāte, nekas, ka spēle bagaina, tie bagi savā ziņa padara to visu spēlēšanas procesu jautrāku
- treneris
- 21. līm. - ≛Lietpratējs≛
- Komentāri: 219
Man arī 26 gados bija videospēļu atmoda. Uz PC spēlēju pirmos divus Call of Duty, uz PS2 "Silent Hill" klasiku un GTA3, The Da Vinci Code, NHL 2009 utt. Jāā, tagad sāku nogurt, liekas, ka viss izspēlēts. Heavy Rain uz ps3 un The Last of us ir lieliskas spēles, kas palikušas atmiņā.dalab wrote: ↑19 Nov 2018 14:4226
Treneris