Cyberpunk 2077
-
- 12. līm. - ⁎Amatieris⁎
- Komentāri: 129
-
- 2. līmenis - |Iesācējs|
- Komentāri: 24
jumaljun wrote: ↑18 Dec 2020 07:41Šeit viņam ir taisnība. Man pašam spēle patīk, bet tas nemaina faktu, ka tika apsolīts pilnīgi, kas cits. Varbūt ja nesakojāt spēlei jau kopš pirmajiem parādītajiem gameplay fragmentiem viss arī liekas ok. Ja gribas mazliet depresiju par to, cik ļoti savādāku spēli mums iedeva kā tika solīts, šeit ir attēls ar izmaiņām par kurām runā Shken - https://i.redd.it/6qv2gnd6sq561.pngWhiteElectron wrote: ↑17 Dec 2020 22:46Precīzi!ValdisJ wrote: ↑17 Dec 2020 22:18@ Shken Viss tevis minētais no 12.40 vidoe spēlē arī ir. Spēlēju uz 1x un kaifoju no spēles.Nospēlēts jau apmēram 60h. Sīki bagi nu galīgi netraucē. Pēc pēdējā apdeita vispār ok. Vairs nekādu frīzu un citu lažu ,kas traucētu spēlēt. Tā kā mazāk skaties video,bet nopērc spēli ,nevis gaidi tikai haļavu!
Lai nopērk spēli, un tad runā par to, kas nepatīk.
Droši vien, ir lietas, kas nav tā kā solīts kaut kad izstrādes gaitā, bet tā ir normāla lieta, ka realizācija ievieš korekcijas. Taču, daudzi bija iedomājušies, ka Cyberpunk būs kkāds GTA klons, bet tas nekad īsti netika solīts - šī ir pavisam cita tipa spēle un nekad nav bijusi plānota kā GTA paveids.
-
- 12. līm. - ⁎Amatieris⁎
Vai tev Sony kādu ziņu deva par refund? Microsoft dod visiem neatkarīgi no spēlētājām stundām momentā, man no Sony vēl ne ziņa (piespiedu tajā link vnk. request a refund, bet apstiprinājuma e-pasts nav atnācis)
-
- 11. līm. - ⁎Amatieris⁎
- Komentāri: 113
-
Last edited by riktigrickshaw on 06 Mai 2022 16:16, edited 1 time in total.
- Skhen
- Galvenais administrators
- Komentāri: 4700
Nezinu, izskatās diezgan feilīgs risinājums ar mājaslapu, jo atkal uzspiežot uz tā linka es varu katru reizi no jauna pieprasīt refund, nav nekāda informācija par to, ka mans pieprasījums ir reģistrēts. Tā kā redzēs, bet nu baigi nepārdzīvošu, ja tas aizņems ilgāku laiku, vai vispār netiks izpildīts, jo spēlē esmu jau 50h+ pavadījis, iespējams pat iziešu arī story.
-
- 49. līm. - ✱ Eksperts ✱
- Komentāri: 583
Vai Tev neliekas nepieklājīgi prasīt refound pēc 50h spēlē?Drejz wrote: ↑20 Dec 2020 12:19Nezinu, izskatās diezgan feilīgs risinājums ar mājaslapu, jo atkal uzspiežot uz tā linka es varu katru reizi no jauna pieprasīt refund, nav nekāda informācija par to, ka mans pieprasījums ir reģistrēts. Tā kā redzēs, bet nu baigi nepārdzīvošu, ja tas aizņems ilgāku laiku, vai vispār netiks izpildīts, jo spēlē esmu jau 50h+ pavadījis, iespējams pat iziešu arī story.

-
- 12. līm. - ⁎Amatieris⁎
Kas tur nepieklājīgs? Zinu, ka jautājums nav attiecināts uz mani, bet es spēli nebūtu personīgi pircis nemaz ja zinātu cik nežēlīgi daudz satura ir izgriezts no tā, ko solīja. Protams, preordero - pats vainīgs un līdz šim ar tādām spēlēm ir bijis jāsadzīvo un lai nav pilnīgi izmesta nauda arī izspēlē, bet vai tas maina faktu, ka iedod pilnīgi citu produktu? Pirmo reizi ir iespēja atgūt naudu par nepatiesi sasolītu / bugiem pilnu spēli, why not? Pats arī izgāju main story, prasu refund un pirkšu kautvai vēlreiz pa pilnu cenu, ja viņi arī ieliks saturu, ko solīja. Viņi ir nepieklājīgi pret mums nevis otrādi.Dundukss wrote: ↑20 Dec 2020 13:16Vai Tev neliekas nepieklājīgi prasīt refound pēc 50h spēlē?Drejz wrote: ↑20 Dec 2020 12:19Nezinu, izskatās diezgan feilīgs risinājums ar mājaslapu, jo atkal uzspiežot uz tā linka es varu katru reizi no jauna pieprasīt refund, nav nekāda informācija par to, ka mans pieprasījums ir reģistrēts. Tā kā redzēs, bet nu baigi nepārdzīvošu, ja tas aizņems ilgāku laiku, vai vispār netiks izpildīts, jo spēlē esmu jau 50h+ pavadījis, iespējams pat iziešu arī story.![]()
sjbfioabfioqwefoqeoufbioeu sjbfioabfioqwefoqeoufbioeu sjbfioabfioqwefoqeoufbioeu
Last edited by Drejz on 23 Feb 2021 16:53, edited 1 time in total.
-
- 49. līm. - ✱ Eksperts ✱
- Komentāri: 583
Spēlē patreiz ap 30h, pēc 1.05 gļuku palicis daudz mazàk, crash nav bijis, spēlēju uz ps4 pro;
Story, sidequests, gameplay, char attīstība - esmu apradis ar visām sarežģītajām mehānikàm un spēle man ļoti patīk.
Tai ir gļuki joprojām, bet visi sidequests nostrādāti interesanti, lielas lielāko daļu svarīgo sidequests esmu pieveicis - Nomand, Džūdijas, corpo un tā policista, tagad palēnàm bīdu main mission;
Noteikti uz PS 5 tiks ieta vēl, kad nu iznāks enchanted edition ejot citā stilā.
Kad iziešu, gan jau ierakstīšu vēl domas, bugi tagad palikuši pie collisions, vizuālie, tekstūru ielāde, bet nekas kritisks man;
Apskatniekus un netā bļāvējus (šoreiz ne spēlētājus), nosaukšu par “žurnaļugām”, jo spēlei kà tādai nav ne vainas, lielas plašākais rpg pēdējā laikā ar notikumiem bagātu pilsētu un daudz interesantiem kvestiem, tīri piesienas tāpat kā TLOU2 story un citām populārām tēmām. Spēle nav katastrofa, izgāšanās utt.
Personīgi ļoti gaidīju, ņēmu vērà kompānijas atrunu katrā demo, ka tas ir wip un viss var mainīties un nejūtu, ka man kaut kāds expirience ir nozagts, ceru uz:
1. Pilnvērtīgu salabotu versiju, ko gāzt uz ps5;
2. Labus DLC;
3. IP attīstīšanu un pasaules pilnveidošanu, jaunas iespējas un turpinājumu;
Story, sidequests, gameplay, char attīstība - esmu apradis ar visām sarežģītajām mehānikàm un spēle man ļoti patīk.
Tai ir gļuki joprojām, bet visi sidequests nostrādāti interesanti, lielas lielāko daļu svarīgo sidequests esmu pieveicis - Nomand, Džūdijas, corpo un tā policista, tagad palēnàm bīdu main mission;
Noteikti uz PS 5 tiks ieta vēl, kad nu iznāks enchanted edition ejot citā stilā.
Kad iziešu, gan jau ierakstīšu vēl domas, bugi tagad palikuši pie collisions, vizuālie, tekstūru ielāde, bet nekas kritisks man;
Apskatniekus un netā bļāvējus (šoreiz ne spēlētājus), nosaukšu par “žurnaļugām”, jo spēlei kà tādai nav ne vainas, lielas plašākais rpg pēdējā laikā ar notikumiem bagātu pilsētu un daudz interesantiem kvestiem, tīri piesienas tāpat kā TLOU2 story un citām populārām tēmām. Spēle nav katastrofa, izgāšanās utt.
Personīgi ļoti gaidīju, ņēmu vērà kompānijas atrunu katrā demo, ka tas ir wip un viss var mainīties un nejūtu, ka man kaut kāds expirience ir nozagts, ceru uz:
1. Pilnvērtīgu salabotu versiju, ko gāzt uz ps5;
2. Labus DLC;
3. IP attīstīšanu un pasaules pilnveidošanu, jaunas iespējas un turpinājumu;

- Skhen
- Galvenais administrators
- Komentāri: 4700
Dunduk, priecē, ka Cyberpunk 2077 stāvoklis uzlabojas. Pieļauju, ka pēc janvāra un februāra spēle kļūs tehniski vēl kvalitatīvāka.
Starp citu, spēlei ir izdevies pārdot 13 miljonu kopijas. Desmit dienu laikā nopelnīja aptuveni 780 miljonus ASV dolārus, tikmēr Red Dead Redemption II (salīdzinājumam) nedēļas laikā 725 miljonus ASV dolārus. Domāju, ja nebūtu visa šī trādarīdas, tad spēle pārdotos vēl labāk.
Balstos uz engadget informācijas: https://www.engadget.com/cyberpunk-2077 ... wdkJRIQ0ec
Starp citu, spēlei ir izdevies pārdot 13 miljonu kopijas. Desmit dienu laikā nopelnīja aptuveni 780 miljonus ASV dolārus, tikmēr Red Dead Redemption II (salīdzinājumam) nedēļas laikā 725 miljonus ASV dolārus. Domāju, ja nebūtu visa šī trādarīdas, tad spēle pārdotos vēl labāk.
Balstos uz engadget informācijas: https://www.engadget.com/cyberpunk-2077 ... wdkJRIQ0ec
-
- 11. līm. - ⁎Amatieris⁎
- Komentāri: 113
-
Last edited by riktigrickshaw on 06 Mai 2022 16:19, edited 1 time in total.
sjbfioabfioqwefoqeoufbioeu sjbfioabfioqwefoqeoufbioeu sjbfioabfioqwefoqeoufbioeu sjbfioabfioqwefoqeoufbioeu sjbfioabfioqwefoqeoufbioeu sjbfioabfioqwefoqeoufbioeu.
Last edited by Drejz on 23 Feb 2021 16:50, edited 1 time in total.
sjbfioabfioqwefoqeoufbioeu
Last edited by Drejz on 23 Feb 2021 16:42, edited 1 time in total.
-
- 12. līm. - ⁎Amatieris⁎
Last edited by Drejz on 23 Feb 2021 16:48, edited 1 time in total.