Cyberpunk 2077

Komentēt
Skhen
Galvenais administrators
Galvenais administrators
Komentāri: 4700

20 Okt 2021 18:52

Cyberpunk 2077 next-gen versiju varam sagaidīt nākamgad (janvāris, februāris vai marts):

Image
Rags
5. līmenis - |Iesācējs|
5. līmenis - |Iesācējs|
Komentāri: 52

18 Feb 2022 12:18

Un Next-Gen update ir iznācis un iemēģināts!
Uz PS5 iet labi. Beidzot uz ielām atkal labs daudzums cilvēku un auto. Tas pēc PC versijas ļoti traucēja ps4 backwards compatible versijā.
Dual Sense ļoti labi izmantots.
Kopumā arī citu izmaiņu ir pietiekami, lai būtu patīkami un interesanti atgriesties un iziet vēlreiz (pirmā iziešana bija faktiski uzreiz pēc iznākšanas, bet uz PC).
Skhen
Galvenais administrators
Galvenais administrators

07 Sep 2022 15:10

Jauns spēles atjauninājums 1.6. Pirmais DLC (un visai iespējams vienīgais, to atzīmēja Cyberpunk 2077 komanda savā YouTube kanālā) un anime Cyberpunk 2077: Edgerunners.

Nezinu kā citiem, bet izņemot jaunu misiju, gigs, apģērbu, man Cyberpunk 2077 tagad šķiet labāka - braukšana, šaušana, mākslīgais intelekts. Neviens to neizceļ pie uzlabojumiem, bet varbūt man tā tikai ir :)) . Jāpaskatās, kā izskatās stāsta misijas, vai tur ir šis tas izlabots, jo tur bija daži nopietni gļuki.

Parasti anime neskatos, bet Edgerunners ir uzrunājis.

Jebkurā gadījumā jau kādu laiciņu strādāju pie Cyberpunk 2077 apskata, taču jaunais ielāps ir licis iepauzēt. Es ceru, ka šajā nedēļā to izdosies publicēt :).

Kā tev patīk šie jaunumi par spēli?
Image
Skhen
Galvenais administrators
Galvenais administrators

09 Sep 2022 09:53

Esmu jau tagad kārtīgāk ietestējis 1.6 ielāpu, un jāsaka, ka kopēji spēle šķiet labāka. Vēl ir gļuki, it sevišķi stāsta daļā, kuri ir nopietnāki, piemēram, joprojām personāžam Saul ir tas lielais ierocis rokā, kad žestikulē - iet cauri ķermenim.

Ļoti ceru, ka nākotnē CD Projekt Red izlabos tās būtiskākās nepilnības stāstā, tad vispār būtu pa pirmo zortu. Vienkārši tās traucē.

Un dzirdēju arī jaunu mūzika, kas pievienota, braucot ar auto. Kopumā man spēle ļoti patīk un katru vakaru atgriežos Night City. Cenšos iziet visus gigs un spēli uz 100% 🙂.
Image
Skhen
Galvenais administrators
Galvenais administrators

26 Sep 2022 17:19

Es domāju, ka esmu izgājis visas misijas spēlē. Un ja nebūtu atgriezies, būtu palaidis garām diezgan daudz - interesantus stāstus, personāžus, notikumus un pārsteigumus. Šķiet, ka tagad lēnām tuvojos uz 100%, bet nebūšu pārsteigts, ja patrāpīsies jauns indivīds ar savām problēmām vai negaidīti notikumi.

Tādēļ tie, kas domā vēl spēlēt vai atgriezties Cyberpunk 2077, silti iesaku nesteigties ar stāstu izpildi, bet gan baudīt Night City, to pētīt un uziet interesantas lietas. Dažas no tām ir ļoti aizraujošas.

Starp citu, 1.6 var spēlēt Arcade "Roach Race", kur jāvada zirgs. Man sākumā likās, ka pilnīgs sviests, bet, kad iemēģināju, āķis lūpā un vienā līmenī skanēja The Witcher 3 spēles mūzika (uzbūra zosādu). Ir patīkami un azarts. Nevaru tikt tālāk par ceturto līmeni, un ja dabū 5. vietu, tad dabū kaut kādus bonusus. Cenšos finišēt un būt pirmajā vietā :D.
Image
Skhen
Galvenais administrators
Galvenais administrators

11 Apr 2023 21:09

Nu jau ir klāt nākamais līmenis Path Tracing, kas apgaismojumu dara vēl reālistiskāku. Cyberpunk 2077 to demonstrē...

Spriežot pēc Digital Foundry, tas, iespējams, ir lielākais sasniegums patlaban, kur spēle rāda šādu gaismu un grafiku.
Image
Skhen
Galvenais administrators
Galvenais administrators

26 Apr 2023 12:05

Kā zināms, tad jūnijā uzzināsim vairāk par jauno spēles DLC, kas būs lielākais papildinājums, kādu jebkad CD Projekt Red būs radījuši.

Es to ļoti gaidu. Un es domāju (prognozēju), ka to varēsim spēlēt šī gada beigās ap decembri. Līdzīgi kā izdeva Cyberpunk 2077 2020. gada 10. decembrī. Man ir tāda nojausma...
Image
Komentēt