Spēle, kuru pēdējo izgāji?
-
- 49. līm. - ✱ Eksperts ✱
- Komentāri: 583
Ieķēru un izgāju Battlefield 1 kampaņu, par cik tā bija pieejama par 5 vai 6 paundiem;
Patika +/- vizuālais noformējums un kā stāsti tika pasniegti;
Nepatika kļūdas tik vecais spēlei - piemēram pēc kastes atvēršanas binokli nevar izvilkt un ietagot pretiniekus, pilns internets ar sūdzībām par šo;
Plus neesmu mierā ar esošajiem trendiem, ka fokuss uz MP un sp kampaņa ir 5-7h gara, pietrūkst veco medal of honor un CoD daļu;
Online droši vien nemaz neprovēšu, pa 5 paundi normāls izklaides gabals uz 5-7h;
Tagad esmu ieķēris CoD WW2, pēc pirmās stundas SP iespaidi stipri labāki, pēc iziešanas sekos posts te pat zemāk.
Patika +/- vizuālais noformējums un kā stāsti tika pasniegti;
Nepatika kļūdas tik vecais spēlei - piemēram pēc kastes atvēršanas binokli nevar izvilkt un ietagot pretiniekus, pilns internets ar sūdzībām par šo;
Plus neesmu mierā ar esošajiem trendiem, ka fokuss uz MP un sp kampaņa ir 5-7h gara, pietrūkst veco medal of honor un CoD daļu;
Online droši vien nemaz neprovēšu, pa 5 paundi normāls izklaides gabals uz 5-7h;
Tagad esmu ieķēris CoD WW2, pēc pirmās stundas SP iespaidi stipri labāki, pēc iziešanas sekos posts te pat zemāk.
- gubka
- 34. līm. - ✦ Meistars ✦
- Komentāri: 347
Nu tad beidzot piebeidzu Red Dead Redempition 2.
Spēlēs sižets ļoti garš un aizraujošs, liek pārdzīvot par galveniem varoņiem. Spēlē tehniski un vizuāli ļoti augstā līmenī. Noteikti viena no labākajām spēlēm ko esmu spēlējis. Vienīgais pie pašām beigām mazliet biju piekusis no tās garās jāšanas ar zirgu, misiju uz misiju. Spēlēs pasaulē milzīga.
9/10
Spēlēs sižets ļoti garš un aizraujošs, liek pārdzīvot par galveniem varoņiem. Spēlē tehniski un vizuāli ļoti augstā līmenī. Noteikti viena no labākajām spēlēm ko esmu spēlējis. Vienīgais pie pašām beigām mazliet biju piekusis no tās garās jāšanas ar zirgu, misiju uz misiju. Spēlēs pasaulē milzīga.
9/10
-
- 17. līm. - ⁎Amatieris⁎
- Komentāri: 173
Šodien izgāju visus chapter Detroit: Become Human.
Sākumā spēle šķita tāda nevisai, biju 50/50 vai patīk vai nē, šeit jāpiemin arī fakts, ka parasti uz fantasy žanru neskatos, bet spēlējot tālāk sapratu, ka ir ļoti laba, sākumā laikam nesapratu to stāstu, bet tad iedziļinājos visā tajā domā - spēle tiešām ļoti laba. Neteikšu, ka baigi īsā un baigi garā, manuprāt, spēles ilgums izvēlēts ļoti labi. Ļoti patīk, ka spēlē pats vari veidot savu stāstu, katra izvēle maina varoņu likteņus. Šo gan, iespējams, pamēģināšu vēl, lai izmainītu spēles norisi, varoņu likteņus un spēles beigas. Manuprāt, arī grafika, cīņas epizodes veidotas ļoti labi. Spēles dialogi, mīmika - super. Spēlējot sāc pierast pie varoņiem un pat pārdzīvo, ja Tavu izvēļu dēļ tiem jācieš. Spēlējot pat aizdomājos, ka īstenībā pat reālā pasaule varētu kādreiz tā izskatīties, jo tehnoloģijas tikai turpina augt un attīstīties (šis, protams, ne mūsu cilvēces ērā). Kopumā spēlei dodu 9.5 balles un iesaku pamēģināt to visiem, kam ir PS4 konsole. Ceru uz spēles turpinājumu, vai vismaz ko līdzīgu.
Sākumā spēle šķita tāda nevisai, biju 50/50 vai patīk vai nē, šeit jāpiemin arī fakts, ka parasti uz fantasy žanru neskatos, bet spēlējot tālāk sapratu, ka ir ļoti laba, sākumā laikam nesapratu to stāstu, bet tad iedziļinājos visā tajā domā - spēle tiešām ļoti laba. Neteikšu, ka baigi īsā un baigi garā, manuprāt, spēles ilgums izvēlēts ļoti labi. Ļoti patīk, ka spēlē pats vari veidot savu stāstu, katra izvēle maina varoņu likteņus. Šo gan, iespējams, pamēģināšu vēl, lai izmainītu spēles norisi, varoņu likteņus un spēles beigas. Manuprāt, arī grafika, cīņas epizodes veidotas ļoti labi. Spēles dialogi, mīmika - super. Spēlējot sāc pierast pie varoņiem un pat pārdzīvo, ja Tavu izvēļu dēļ tiem jācieš. Spēlējot pat aizdomājos, ka īstenībā pat reālā pasaule varētu kādreiz tā izskatīties, jo tehnoloģijas tikai turpina augt un attīstīties (šis, protams, ne mūsu cilvēces ērā). Kopumā spēlei dodu 9.5 balles un iesaku pamēģināt to visiem, kam ir PS4 konsole. Ceru uz spēles turpinājumu, vai vismaz ko līdzīgu.
- Skhen
- Galvenais administrators
- Komentāri: 4700
Paldies, Muzikant, ka padalījies ar savu viedokli .
To pašu cilvēki cerēja saistībā par Heavy Rain turpinājumu, bet Quantum Dream dibinātājs un spēles direktors Deivids Keidžs intervijās ir izteicies, ka viņš nav tas cilvēks, kas skatās atpakaļ un veido stāstam turpinājumus, bet gan vēlas iet tālāk un piedāvāt jaunus stāstus. Tādēļ diezvai ieraudzīsim Detroit: Become Human otru daļu.
-
Iziets CoD WWII;
Šo spēli iesāku un izgāju uzreiz pēc Battlefield 1;
Interesēja, un esmu spēlējis tikai SP;
Īsumā - lai gan īss, bet ļoti aizraujošs stāsts, kas skaisti pasniegts.
Video, cutscenes un audio ļoti labi nostrādāti, nebija nevienas kaitinošas kļūdas, spēle bija tiešām forša un tagad, kad tās cena ir 15-20Eur arī SP pavadītās 6-8h ir tā vērta.
Žēl, ka čupiņa DLC, kas izdoti ir tikai MP paredzēti, varēja jau katrs ielikt arī nelielu stāsta daļu klāt, bet kā ārzemju forumos jau minēts - karti uzštancēt ir daudz ātrāk, nekā izveidot kādu stāsta daļu;
Salīdzinot ar galveno konkurentu BF1 - šis ir kā diena pret nakti, lai gan BF1 maksā nu jau tikai ~10Eur, tāpat pēc šīs spēles iziešanas man liekas, ka esmu BF1 gadījumā apzagts.
Vislabāk patika vēlreiz iziet misiju par cīņu pie Normandijas? krasta, kas iepriekš spēlēta pirmajās CoD vai MoH daļās.
WW2 un FPS cienītājiem must have gabals, kaut arī tikai 6-8h garš.
Šo spēli iesāku un izgāju uzreiz pēc Battlefield 1;
Interesēja, un esmu spēlējis tikai SP;
Īsumā - lai gan īss, bet ļoti aizraujošs stāsts, kas skaisti pasniegts.
Video, cutscenes un audio ļoti labi nostrādāti, nebija nevienas kaitinošas kļūdas, spēle bija tiešām forša un tagad, kad tās cena ir 15-20Eur arī SP pavadītās 6-8h ir tā vērta.
Žēl, ka čupiņa DLC, kas izdoti ir tikai MP paredzēti, varēja jau katrs ielikt arī nelielu stāsta daļu klāt, bet kā ārzemju forumos jau minēts - karti uzštancēt ir daudz ātrāk, nekā izveidot kādu stāsta daļu;
Salīdzinot ar galveno konkurentu BF1 - šis ir kā diena pret nakti, lai gan BF1 maksā nu jau tikai ~10Eur, tāpat pēc šīs spēles iziešanas man liekas, ka esmu BF1 gadījumā apzagts.
Vislabāk patika vēlreiz iziet misiju par cīņu pie Normandijas? krasta, kas iepriekš spēlēta pirmajās CoD vai MoH daļās.
WW2 un FPS cienītājiem must have gabals, kaut arī tikai 6-8h garš.
- Skhen
Tā arī nepamēģināji Battlefield 1 daudzspēlētāja režīmu? Tas ir pietiekami aizraujošs, salīdzinājumā ar stāstu.
Bet jā, varu tev piekrist par Call of Duty, tie dāmas un kungi prot izveidot interesantu un dziļu stāstu. Žēl, ka ar Black Ops 4 un visai iespējams turpmāk neiekļaus vienspēlētāja režīmu .
-
Neesmu paprovējis - tagad, kad CoD iziets un nākamās jaunās spēles būs tikai februārī varbūt kāds brīdis sanāks, joprojām rindā ir pāris, kas mani "gaida";Skhen wrote: ↑08 Jan 2019 12:08Tā arī nepamēģināji Battlefield 1 daudzspēlētāja režīmu? Tas ir pietiekami aizraujošs, salīdzinājumā ar stāstu.
Bet jā, varu tev piekrist par Call of Duty, tie dāmas un kungi prot izveidot interesantu un dziļu stāstu. Žēl, ka ar Black Ops 4 un visai iespējams turpmāk neiekļaus vienspēlētāja režīmu .
Par cik pirku digitālo versiju un PSPlus man ir - šķēršļu notestēt nav.
-
South Park the stick of truth:
Bērnībā domājams kā vairums jauniešu skatījos šo politnekorekto melnā humura gabalu, bet us spēlēm skatījos ar skepsi;
Pateicoties beidram, spēle par "kapeikām" tika iegādāta un par cik tagad ir tāds sausais laiks un nav īsti nekas spēlējams, nodomāju dot šai spēlei iespēju;
Iespaids - spēle ir kolosāla, te gan jāpiebilst, ka kolosāla tā ir tikai ļotoi šauram cilvēku lokam, jo pirmkārt Tev jāpatīk dienvidparkam, otrkārt cīņu sistēma man atgādināja Heroes sēriju, tātād spēlētājam jāpatīk arī turn based cīņas sistēma;
Spēle ir izklaidējoša, pilna melnā, politnekorektā, minoritāšu aizskarošā utt utj humora.
Patika tas, ka pilsēta ir maza, tas nozīmē, ka vari piesēsties, paspēlēt minūtes 30-60, iziet no spēles laukā un piesēžoties nav jāatminas ne tas, kas jādara, ne kur īsti jāiet.
Par kanādas humoru un to, kā izveidota Kanāda papildus pluss.
Iesaku visiem South Park faniem.
8/10;
Bērnībā domājams kā vairums jauniešu skatījos šo politnekorekto melnā humura gabalu, bet us spēlēm skatījos ar skepsi;
Pateicoties beidram, spēle par "kapeikām" tika iegādāta un par cik tagad ir tāds sausais laiks un nav īsti nekas spēlējams, nodomāju dot šai spēlei iespēju;
Iespaids - spēle ir kolosāla, te gan jāpiebilst, ka kolosāla tā ir tikai ļotoi šauram cilvēku lokam, jo pirmkārt Tev jāpatīk dienvidparkam, otrkārt cīņu sistēma man atgādināja Heroes sēriju, tātād spēlētājam jāpatīk arī turn based cīņas sistēma;
Spēle ir izklaidējoša, pilna melnā, politnekorektā, minoritāšu aizskarošā utt utj humora.
Patika tas, ka pilsēta ir maza, tas nozīmē, ka vari piesēsties, paspēlēt minūtes 30-60, iziet no spēles laukā un piesēžoties nav jāatminas ne tas, kas jādara, ne kur īsti jāiet.
Par kanādas humoru un to, kā izveidota Kanāda papildus pluss.
Iesaku visiem South Park faniem.
8/10;
- Skhen
- gubka
-
Lamāšanās nav vairāk, nekā multenē.
3 reizes bija cenzūra, rakstīts tikai EU reģionam, pat interesanti palika apjautāties kādam, kas US spēlēja vai nebija cenzūras overlay ar tekstu kas tagad notiek?
- dzekans
- 29. līm. - ≛Lietpratējs≛
- Komentāri: 294
Šodien beidzot pieveicu spiderman. Spēle bij interesanta, bet nu ļoti dziļi mani nepaņēma, sākums saistošs, tad ļoti ilgi bija garlaicīgi un pie spēles 80 procentiem, atkal palika interesanti, spēles beigas tiešām bij labas. mape paliela, ātro ceļošanu neprasās izmantot, jo ir interesanti lidināties tp vien pa pilsētu. Karti tīrīt bij iinteresanti, gan fočēt vietas, gan vākt mugursomas. Es arī esmu izgājis visus DLC. Tie manuprāt bij labāki par spēli kopumā, jo viss notika daudz dinamiskāk. Spēlē man īsti nepatika, tās bāzes misijas, kur tik viņi nāk un nāk, cik viļņos, cīņa baigi jāpiešaujās, lai tavs personāžs bieži nemirtu, kā arī chalenge bij diezgan mokoši. Ja nebūtu DLC tad pagrūti platīnu būtu dabūt. tie palīdz savāk vajadzīgos resursus. vēl bišķīt un būs platīns arī. Kopumā spēle ir ok, iesaku kam ir ps4.
- Skhen
Dunduk, iespējams amerikāņiem vispār nav cenzēts, bet pieļauju, ka gan jau dažas lietas tika izņemtas un mainītas. Žēl, ka ir šī cenzūra spēlēm, bet tas ir saprotams - kultūras atšķiras un līdz ar to arī interpretācija, kā cilvēki dažādos reģionos to var uztvert. Ir šis tas jāpamaina, lai neaizskartu un nerastu kādu konfliktu.
Vai vari paskaidrot to dinamiskumu, ar ko tie DLC ir labāki par spēli kopumā? Interesē, jo pašam ir doma šo spēli iegādāties .
- dzekans
DLC viss notiek ātrāk, nav tik daudz ko vākt pa karti, kas reizēm jau bij atpnicīgi, sižets attīstāk ātrāk, nu protams tas ir DLC, nav baigi gari tie sižeti, bet noteikti pirkšanas vērti. Pašā spēlē sākums ir ok, tad paliek kautkā garlaicīgi, itkā pildi story misions, bet nav tāda atcion, uz beigām tik sāk tas parādīties un sāk piesaistīt tevi vairāk, pie kādiem 80% no story.
- Skhen
- budzis
- 12. līm. - ⁎Amatieris⁎
- Komentāri: 123
- gubka
- dzekans
Tikko pievarēju shadow of tomb rider. Spēle ļoti laba,interesants sižets, patīkami attīstās. Skiliem liekas ka īpašas j;egas nebij, dažiem bij, bet daudziem nē. Nepatika tas, ka daudz gļuku,kautkur galvenajam varonim pazūd rokas uz kādu laiku, vai kautkādi nereāli lēcieni, ka redzi, ka neaizleksi, bet tad tākā pastiepjas un tomēr aizlec.
Tombs interesantas, patīk tās mīklas. Cik sapratu ka DLC ir tombs jaunas. Ja tā, tad manuprāt nav naudas vērti.
Tombs interesantas, patīk tās mīklas. Cik sapratu ka DLC ir tombs jaunas. Ja tā, tad manuprāt nav naudas vērti.
- kristaps21
- 26. līm. - ≛Lietpratējs≛
- Komentāri: 262
Tākā tagad ir galīgākais sausums uz PS4 spēlēm, un tuvākajā laikā nekas nav gaidāms, nācās no skapja izvilkt PS1 un uzspēlēt vecās spēles, par pirmo upuri šodien kļuva Syphon Filter, lieliskas bērnības atmiņas un manā skatījumā viena no labākajām spēlēm uz PS1. Ļoti ceru, ka arī uz jaunākās paaudzes konsolēm sagaidīšu šo spēli, bet cerības ir mazas.
-
Paiebeigts Metro 2033:
Stāsts pliekans, neaizrāva, nelika just līdzi.
Spēle nedaudz ar kļūdām, brīžiem ļoti neērti kaut ko atvērt, paņemt utt;
Mūzika, bilde, atmosfēra labas, lika justies tā, it kā būtu tur.
Beigas - īsti nekādas nebija padarīta darba sajūta;
Spēle sākumā vispār bija boring, apmēram pusē iepatikās un tāpēc pabeidzu;
Lieku 6/10, būtu mazāk, bet daudz kas piedodams jo spēle ir 9g veca.
Redzēs ko nākamā daļa sniegs, dzirdēts, ka ir labāka.
Stāsts pliekans, neaizrāva, nelika just līdzi.
Spēle nedaudz ar kļūdām, brīžiem ļoti neērti kaut ko atvērt, paņemt utt;
Mūzika, bilde, atmosfēra labas, lika justies tā, it kā būtu tur.
Beigas - īsti nekādas nebija padarīta darba sajūta;
Spēle sākumā vispār bija boring, apmēram pusē iepatikās un tāpēc pabeidzu;
Lieku 6/10, būtu mazāk, bet daudz kas piedodams jo spēle ir 9g veca.
Redzēs ko nākamā daļa sniegs, dzirdēts, ka ir labāka.