Šodien vai vakar iznāca jaunākais update un skatos, ka ir atlaide PS store, pēc 5h demo likās diezgan labs un taktisks, bet par cik spēle diezgan paveca, tad vispirms gribēju jautāt...
Vai kāds vēl spēlē un varbūt grib kopā paspēlēt?
Kāds vēl spēlē Ghost Recon Wildlands? PS4
-
- 12. līm. - ⁎Amatieris⁎
- Komentāri: 120
- Skhen
- Galvenais administrators
- Komentāri: 4698
-
- 49. līm. - ✱ Eksperts ✱
- Komentāri: 583
Man ļoti patika division, bet WL jau 3 reizi provēju piesēsties un tā nepaķer:
Pirmo reizi uz PC tiku līdz pusei;
Pēdējās 2 reizes uz PS4 un tad katru reizi pa stundiņai un off;
Tākā patreiz disks stāv plauktā un krāj putekļus.
Pirmo reizi uz PC tiku līdz pusei;
Pēdējās 2 reizes uz PS4 un tad katru reizi pa stundiņai un off;
Tākā patreiz disks stāv plauktā un krāj putekļus.
-
- 12. līm. - ⁎Amatieris⁎
- Komentāri: 120
Paldies Skhen! Paturēšu prātā, bet nu kopumā skaidra, tad man tā situācija.
Dundukss - Manuprāt WL ir no tām, kur vajag sakarīgu kompāniju, lai varētu pilnībā izbaudīt gan story gan PvP un jauno PvE. Jāsaka gan, ka pēdējās dienās PvP arī vienam spēlējot likās labs un atsvaidzinoši interesants. Iespējams tādēļ, ka ir kas savādāks kā nonstop run & gun. Nez kāpēc sajūta, ka man tirgū tieši pietrūkst vairāk tādas kā Siege un Wildlands.
Abas jau nosacīti vecas un drīz vēl Division 2, kur aizplūdīs masas.
Ar Division, manuprāt, arī ir līdzīgi, ka vienītī skraidot paliek garlaicīgi ātri vien. (Spriežu pēc pirmā) Betu otrajam šodien patestēju.
Laikam gudrāk būs gaidīt Division 2 un tad mēģināt nolasīt kādu bandu ar ko paskraidīt. Ja vēl skatos, ka Ubisoft sasolījis ilgu content atbalstu spēlei.
Dundukss - Manuprāt WL ir no tām, kur vajag sakarīgu kompāniju, lai varētu pilnībā izbaudīt gan story gan PvP un jauno PvE. Jāsaka gan, ka pēdējās dienās PvP arī vienam spēlējot likās labs un atsvaidzinoši interesants. Iespējams tādēļ, ka ir kas savādāks kā nonstop run & gun. Nez kāpēc sajūta, ka man tirgū tieši pietrūkst vairāk tādas kā Siege un Wildlands.
Abas jau nosacīti vecas un drīz vēl Division 2, kur aizplūdīs masas.
Ar Division, manuprāt, arī ir līdzīgi, ka vienītī skraidot paliek garlaicīgi ātri vien. (Spriežu pēc pirmā) Betu otrajam šodien patestēju.
Laikam gudrāk būs gaidīt Division 2 un tad mēģināt nolasīt kādu bandu ar ko paskraidīt. Ja vēl skatos, ka Ubisoft sasolījis ilgu content atbalstu spēlei.
- HandheldGuru
- 32. līm. - ✦ Meistars ✦
- Komentāri: 321
GRW pats izbaudīju tīri vienspēlētaja režīmā. Jā, viens no 2017. gada favorītiem, bet, cik nu paspēlēju MP ar nejaušiem cilvēkiem, ļoti grūti uz viņiem paļauties. Turpretī mākslīgā intelekta sabiedrotie ir izcili uzticami. Saņēmu brunoveberis uzaicinājumu. Varbūt varētu kādreiz uzspēlēt, bet tagad visa mana uzmanība ir uz Dead or Alive 6, ko tikko iegādājos, un vēlāk brīvo laiku aizņems Devil May Cry 5, tā ka kādu laiku GRW neplānoju aiztikt :/ .