Kāds vēl spēlē Ghost Recon Wildlands? PS4

Kad videospēļu lietošana pāriet nākamajā līmenī jeb "show us your skills!"
Slēgts
brunoveberis
12. līm. - ⁎Amatieris⁎
12. līm. - ⁎Amatieris⁎
Komentāri: 120

28 Feb 2019 20:55

Šodien vai vakar iznāca jaunākais update un skatos, ka ir atlaide PS store, pēc 5h demo likās diezgan labs un taktisks, bet par cik spēle diezgan paveca, tad vispirms gribēju jautāt...

Vai kāds vēl spēlē un varbūt grib kopā paspēlēt? (:|f
Image
Skhen
Galvenais administrators
Galvenais administrators
Komentāri: 4698

01 Mar 2019 16:22

Es zinu vienu cilvēku, kam ļoti patīk Ghost Recon Wildlands, un kurš to uzskatīja par 2017. gada spēli. Iespējams viņš mēdz šad tad uzspēlēt. Viņa PSN ir jezus3000.
Image
Dundukss
49. līm. - ✱ Eksperts ✱
49. līm. - ✱ Eksperts ✱
Komentāri: 583

01 Mar 2019 16:25

Man ļoti patika division, bet WL jau 3 reizi provēju piesēsties un tā nepaķer:
Pirmo reizi uz PC tiku līdz pusei;
Pēdējās 2 reizes uz PS4 un tad katru reizi pa stundiņai un off;

Tākā patreiz disks stāv plauktā un krāj putekļus.
Image
brunoveberis
12. līm. - ⁎Amatieris⁎
12. līm. - ⁎Amatieris⁎
Komentāri: 120

01 Mar 2019 18:09

Paldies Skhen! Paturēšu prātā, bet nu kopumā skaidra, tad man tā situācija.

Dundukss - Manuprāt WL ir no tām, kur vajag sakarīgu kompāniju, lai varētu pilnībā izbaudīt gan story gan PvP un jauno PvE. Jāsaka gan, ka pēdējās dienās PvP arī vienam spēlējot likās labs un atsvaidzinoši interesants. Iespējams tādēļ, ka ir kas savādāks kā nonstop run & gun. Nez kāpēc sajūta, ka man tirgū tieši pietrūkst vairāk tādas kā Siege un Wildlands.

Abas jau nosacīti vecas un drīz vēl Division 2, kur aizplūdīs masas.

Ar Division, manuprāt, arī ir līdzīgi, ka vienītī skraidot paliek garlaicīgi ātri vien. (Spriežu pēc pirmā) Betu otrajam šodien patestēju.
Laikam gudrāk būs gaidīt Division 2 un tad mēģināt nolasīt kādu bandu ar ko paskraidīt. Ja vēl skatos, ka Ubisoft sasolījis ilgu content atbalstu spēlei.
Image
HandheldGuru
32. līm. - ✦ Meistars ✦
32. līm. - ✦ Meistars ✦
Komentāri: 321

01 Mar 2019 18:25

GRW pats izbaudīju tīri vienspēlētaja režīmā. Jā, viens no 2017. gada favorītiem, bet, cik nu paspēlēju MP ar nejaušiem cilvēkiem, ļoti grūti uz viņiem paļauties. Turpretī mākslīgā intelekta sabiedrotie ir izcili uzticami. Saņēmu brunoveberis uzaicinājumu. Varbūt varētu kādreiz uzspēlēt, bet tagad visa mana uzmanība ir uz Dead or Alive 6, ko tikko iegādājos, un vēlāk brīvo laiku aizņems Devil May Cry 5, tā ka kādu laiku GRW neplānoju aiztikt :/ .
Slēgts