Labdien!
Esmu beidzot ticis pie atkodēta xbox360, kuru plānoju izmantot NES un SEGA emulatoru darbināšanai. Man arī izdevās pieslēgties no kompja pa wifi ftp pie konsoles, es pats varu tajā lādēt NES un SEGA kartridžus, taču, vakar notestēju NES emulatora darbību un sapratu, ka man jāmeklē palīdzība.
Tātad šobrīd konsolē ir uzstādīts šis NES emulators, taču veicot testus, es atklāju, ka šim emulatoram nav TURBO pogas (nu kad nospied pogu un šauj nepārtraukti), šim emulatoram ir tikai parastās pogas, kad viens pogas spiediens ir viena darbība.
Tad nu es saprotu, ka man nepieciešams meklēt citu emulatoru (tādu, kuram ir turbopogu atbalsts), taču es esmu galīgi jauniņais šajā atkodēto iksboksu pasaulē un man nav saprašanas, kur lai atrod tādus emulatorus atkodētam iksam. Sakiet lūdzu, vai varbūt ir kāds Latvijas community, kur apgrozās cilvēki, kuriem ir atkodētas konsoles un kur es varētu rast atbildes uz maniem jautājumiem?
Tāpat ir ar SEGA emulatoru, tam arī nav visas pogas, kuras bija sega konsoles džoistikam bērnībā.
Paldies