Xbox Series X
- Skhen
- Galvenais administrators
- Komentāri: 4060
Okay, ir skaidrs, ka Xbox Series X konsole būs krietni ātrāka, ar mazāku gaidīšanas laiku, ātrāku pāreju starp videospēlēm un tā tālāk (dzīvē gan jau pārliecināsimies). Taču, kā ar spēļu izvēlnēm, piemēram, "sart new game, options" un citi, tie pazuduši?
Iespējams, tādu nebūs. Iespējams, tie paradīsies pašā spēles laikā, kad nospiež pauzi.

- Skhen
- Skhen
- Skhen
- Bubinators
- 49. līm. - ✱ Eksperts ✱
- Komentāri: 836
Visi ņemās pa jaudu, nevienam nav svarīgi kas uz viņa vispār iznāks? Multiplatformu spēles neskaitās, runa iet par ekskuzīvajiem, lidz šim xboxu man personīgi nav bijusi vajadzība pirkt tikkai un vienīgi tāpēc ka visas tās spēles ko es no microsofta esmu gribejis uzspelet varu to izdarit uz datora noperkot to pašu game pass, līdz ar to šīs spēles vairs nevar nosaukt par xbox ekskluzīviem, ar playstation ir cits stāsts, tolks no jaudas ja neprot un nav kas to izmanto.
Es nesaku ka esmu viena vai otra fans, xboxa pieeja dizainam un kontrolierim vienmēr ir patikusi, bet pieeja spēļu ziņā patīk no sony puses, viņi rada iemeslu pirkt playstation konsoli.
Runājot varbūt par naudām, tad es personīgi uzskatu ka ir vērts ieguldīt tos 2k datora, kad mainas konsoles paaudzes tu vari par to pašu naudu veikt gpu apgreidu datoram un spelet to pašu uz datora bez limitiem. Varbūt gudrs lēmums kādreiz pienāks no konsoļu ražotāja piedavājot līdzīgu opciju
Es nesaku ka esmu viena vai otra fans, xboxa pieeja dizainam un kontrolierim vienmēr ir patikusi, bet pieeja spēļu ziņā patīk no sony puses, viņi rada iemeslu pirkt playstation konsoli.
Runājot varbūt par naudām, tad es personīgi uzskatu ka ir vērts ieguldīt tos 2k datora, kad mainas konsoles paaudzes tu vari par to pašu naudu veikt gpu apgreidu datoram un spelet to pašu uz datora bez limitiem. Varbūt gudrs lēmums kādreiz pienāks no konsoļu ražotāja piedavājot līdzīgu opciju
-
- 29. līm. - ≛Lietpratējs≛
- Komentāri: 298
Man prieks ka tu vari atļauties datoru par 2k ik pēc 3 vai 4 gadiem.
Nu diemžēl ne visi mēs varam tā.
Tapēc tavam apgalvojumam pilnīgi nepiekrītu.
Nav ko spēlēt, hmm.
Nu laikam mēs dažādās dimensijās esam.
Ņemot vērā ka xboxam ir labi konsoļu ekskluzīvi un kaudze iepirktu studiju.
Un mūltiplatforma neskaitās, pamato kapēc.
PC geimings ir labs, bet tuvu ne visiem.
Ja mani apmierina konsoles kvalitāte un lietošanas vieglums, vairāk neko nevajag.
Nu diemžēl ne visi mēs varam tā.
Tapēc tavam apgalvojumam pilnīgi nepiekrītu.
Nav ko spēlēt, hmm.
Nu laikam mēs dažādās dimensijās esam.
Ņemot vērā ka xboxam ir labi konsoļu ekskluzīvi un kaudze iepirktu studiju.
Un mūltiplatforma neskaitās, pamato kapēc.
PC geimings ir labs, bet tuvu ne visiem.
Ja mani apmierina konsoles kvalitāte un lietošanas vieglums, vairāk neko nevajag.
- JLopatko
- 49. līm. - ✱ Eksperts ✱
- Komentāri: 785
Nu nav tā, kā daudzi un Faithless uzskata un vēl citiem raksta, ka katrus 2-3 gadus jāapgreido kompis pa 2k. Muļķības.
Tīri salīdzinājumam, tikko saliku sīkajam brackam kompi pa 270 eiro uz kura jaunais COD Warzone iet krietni gludāk (vairāk FPS) un smukāk (labāka grafika) nekā blakus noliekot Xbox One S. PC ir jāapgreido biežāk nekā konsole, bet nu arī grafiskajā ziņā konsoles ātri sāk atpalikt no jaudīga PC (gadu pēc konsoles iznākšanas pārsvarā visas multiplatformu spēles uz PC izskatās krietni labāk)
Tīri salīdzinājumam, tikko saliku sīkajam brackam kompi pa 270 eiro uz kura jaunais COD Warzone iet krietni gludāk (vairāk FPS) un smukāk (labāka grafika) nekā blakus noliekot Xbox One S. PC ir jāapgreido biežāk nekā konsole, bet nu arī grafiskajā ziņā konsoles ātri sāk atpalikt no jaudīga PC (gadu pēc konsoles iznākšanas pārsvarā visas multiplatformu spēles uz PC izskatās krietni labāk)
-
- 29. līm. - ≛Lietpratējs≛
- Komentāri: 298