Izdevīgākie PSN reģioni
-
- 1. līmenis - |Iesācējs|
- Komentāri: 12
Pirms gada mēgināju UK kontam pielikt revolut karti, neizdevās. Krievu kontam bez problēmām. Ja tev ir UK konts, domājams neizdosies pielikt. PSN UK revolut karti uzskata, kā debet karti un neakceptē, kaut arī izdota UK.
-
- Komentāri: 19
Es par Revolut oriģināli rakstiju UK konta sakarā. Man ir piesaistīta fiziska plastmasas karte un viss iet. Nezinu kā tur vēl soli pa solim ko uzrakstīt. Domājams, ka var arī virtuālu karti. Zinu droši, ka uz Revolutu uzreiz atnāk kontrolpirkums, lai pārbaudītu vai tev uz kartes ir nauda. Varbūt tur problēma?
Es tikai atceros, ka tur kaut kādā vietā viņš prasa ievadīt pasta indeksu vai ko tādu. Pašā PSN. Ja nemaldos, tad es tur ievadiju latvijas datus. Erroru neizmeta.
Te ir threads Revolut forumā, kur arī čalis beigās raksta, ka viss iet: https://community.revolut.com/t/is-it-p ... ount/15935 Var pasmelties info par tiem billing address un settingiem par online transactions.
Es tikai atceros, ka tur kaut kādā vietā viņš prasa ievadīt pasta indeksu vai ko tādu. Pašā PSN. Ja nemaldos, tad es tur ievadiju latvijas datus. Erroru neizmeta.
Te ir threads Revolut forumā, kur arī čalis beigās raksta, ka viss iet: https://community.revolut.com/t/is-it-p ... ount/15935 Var pasmelties info par tiem billing address un settingiem par online transactions.
-
- 3. līmenis - |Iesācējs|
- Komentāri: 35
Paldies par ieteikumu, noderēja! Uztaisīju Revolut.kleptomaans wrote: ↑18 Jūl 2018 14:20Nezinu kas ir Yandex bank, taču ja kāds lieto Revolut, tad ņemiet vērā, ka mierīgi var pirkt spēles pa taisno no PS store, jo tā ir tjipa UK bāzēta banka.
-
- 50. līm. - ☆VETERĀNS☆
- Komentāri: 1578
Ps Ru store cenas tiek paceltas - uz visām jaunām spēlēm,kas turpmāk būs store,uz spēli aptuveni plus 500rubļi,tas ir aptuveni 6-7eur
Tas atiecas arī uz visu pārējo,ko store var nopirkt - Ps plus,season pas,avatāri,utt...
Uz Nintendo tas arī attiecas
Nintendo в новостной ленте Switch объявила, что с полуночи 21 января стоимость игр в eShop повысится — новая цена будет «отражать текущее положение дел на российском рынке». Вероятно, это также связано с повышением НДС до 20%.
Tas atiecas arī uz visu pārējo,ko store var nopirkt - Ps plus,season pas,avatāri,utt...
Uz Nintendo tas arī attiecas
Nintendo в новостной ленте Switch объявила, что с полуночи 21 января стоимость игр в eShop повысится — новая цена будет «отражать текущее положение дел на российском рынке». Вероятно, это также связано с повышением НДС до 20%.
- treneris
- 22. līm. - ≛Lietpratējs≛
- Komentāri: 220
Klau, cik droša ir Yandex banka? Netā dažādas atsauksmes. Paypal neizmantoju, jo kļūdaini rāda, ka mana karte piesaistīta US kontam, kaut noņēmu. Pašlaik kartiņas pērku game.co.uk .
Treneris
-
- 50. līm. - ☆VETERĀNS☆
- Komentāri: 1578
No savas pieredzes, es Yandex izmantoju aptuveni jau trīs gadus. Vidēji gadā caur Yandex tērēju 400-600 eur un pa visu šo laiku, problēmas nav bijušas. Izņemot vienu reizi, kad viņiem pašiem bija kādas sistemas problēmas - bet tas bija aptuveni 30min jautājums un atkal viss strādāja.
No kartes mistiskā veidā nauda arī nepazūd un visi pirkumi apstiprinās sekundes laikā.
Komisija pa pirkumu, ja nemaldos, tad tas ir 1 cents.
Nu kaut kā tā, isumā, manas atsauksmes ir pozetīvas.
-
- Komentāri: 13
Uzgāju jaunu USA startapbanku, kura sola US kontu jebkuram - Zenus bank Pagaidām gan var tikai waitinglistē ierakstīties, bet ja nekas tur neaizies pa pieskari, tad varēs dabūt USA karti, ar kuru varēstu tad arī USA reģionā reģistrēties.
- latgalietys
- 7. līmenis - |Iesācējs|
- Komentāri: 79
- Thunder
- 5. līmenis - |Iesācējs|
- Komentāri: 53
-
- 34. līm. - ✦ Meistars ✦
- Komentāri: 343
-
- 23. līm. - ≛Lietpratējs≛
- Komentāri: 236
Jap, pats arī šobrīd esmu pa lēto bik iepircies. Es vēl uzspēju, kad 1000rub=10,47€
-
- 0. līmenis - |Iesācējs|
- Komentāri: 8
Mēģināju paypal piesaistīt usa kontam,bet man nekas neizdevās.Adreses uzliku identiskas gan usa kontam gan paypal kontam,bet nekā...parādās ka paypal konts nederīgs.latgalietys wrote: ↑25 Feb 2020 13:38Nav nekadu problēmu lietot paypal caur usa kontu. Uztaisi paypal ar usa adresi, pievieno savu lv karti un pērc ko gribi USA PS store.
- latgalietys
- 7. līmenis - |Iesācējs|
- Komentāri: 79
-
- 0. līmenis - |Iesācējs|
- Komentāri: 8
Tiku skaidrībā...izrādās ka ar 2021.gada oktobri ir mainīti noteikumi par drošu iepirkšanos.Ja runa ir par ps4 tad nav problēmu...tur var gan ar paypal gan ar karti un vēl citām metodēm iepirkties,bet uz ps5 piemēram usa reģionam man rāda vienīgo iespēju,ka var tikai ar gift card ko arī veiksmīgi izdarīju.RU reģionam tas pats.Vienīgi UK reģionam 2 iespējas-var ar gift card un ar paysafe card apmaksāt.Nezinu kā ir ar eiropas reģionu...nav man neviena eu konta.latgalietys wrote: ↑11 Feb 2022 16:37Tu reģistrējeis ar jaunu kontu? Ar USA adresi? Ja tā tad nevajadzēja būt problēmām pievienot karti un ar to kontu PS pirkt