Izdevīgākie PSN reģioni
- latgalietys
- 7. līmenis - |Iesācējs|
- Komentāri: 79
Čau. Tā kā daudzi domājams izmanto vairākus psn profilus tad arī radās man jautājums. Kuri ir izdevīgākie. Pašam pameklējot acīs krīt Indonēzija, Honkonga, Turcija. Kautvai PS+ uz gadu 20 eiro ir smieklīga cena. Jautājums kā ir ar psn wallet uzpildi. Atmaksājas un vai vispār ir brīva pieeja nopirkt tos. Gribu uzzināt jūsu viedokli kā pirkt spēles visizdevīgāk.
- Matizs
- 49. līm. - ✱ Eksperts ✱
- Komentāri: 567
Pa lielam Tu jau vari uztaisīt kaut vai 10 profilus dažādos tirgos. Un spēlēt uz viena acc kurš tev ir main. Izmanto http://psn4.com/ ,lai noskaidrotu kur labāka cena un aidā
Kartes netā nopirkt nav problēma. Bet teiksim ,ja pērc jaunās spēles tad cenas visur ir ļoti līdzīgas un čakaram nav jēgas, pārsvarā sēžu uz USA.

-
- 50. līm. - ☆VETERĀNS☆
- Komentāri: 1578
Manā skatījuma viss izdevigākais un ērtākais ir Ru kots.
Pirmkārt,rublim kurs ir salīdzinoši izdevīgs.
Otkārt,vienīgais konts,kuram var Lv karti piesaistīt caur Yandex banku.
Un nevajag tos desmit kontus taisīt - manā skatījuma,tas tikai to visu sarežģī.
Pirmkārt,rublim kurs ir salīdzinoši izdevīgs.
Otkārt,vienīgais konts,kuram var Lv karti piesaistīt caur Yandex banku.
Un nevajag tos desmit kontus taisīt - manā skatījuma,tas tikai to visu sarežģī.
-
- 50. līm. - ☆VETERĀNS☆
Tas viss ir atkarīgs no tā,kāds uz to brīdi rublim ir kurs + vēl tas,vai pa taisno iepērkas,vai caur kādam web lapām kodus pērk.
Es iepērkos pa taisno,ejot caur Ps Yandex bank sadaļu - nesen taisīju preoder spēlei. 1000rub izmaksāja man 12.80eur un uz spēli AAA kas maksā 4000rub sanāk nepilni 52eur.
Bet nu,tas kurs var mainīties - esmu daudz iepircies un neatminos,ka man AAA spēle būtu izmaksājusi virs 60eur. (protams tas ir bez DLC)
-
- 1. līmenis - |Iesācējs|
- Komentāri: 18
Personīgi pašam ir veseli 3 PS konti (UK, US, RU), kā galvenais ir UK konts, jo bieži vien pērku disku versijas pie mums un tad nav jāčakarējas ar DLC reģioniem. Jā, agrāk uz RU konta bija izdevīgi iegādāties spēles, bet tagad pēc valūtas kursa izmaiņām sanāk pārmaksāt salīdzinot ar US kontu. Piemēram, jaunais GOW US kontā maksā 59.99$ / 52 Euro, UK konts £52.99 / 60 Euro, RU konts RUB 3999 / 55 Euro. Jāseko arī PS izpārdošanām, vienu dienu izdevīgāk RU kontā iegādāties, otru jau US kontā ir lētāk 

-
- 50. līm. - ☆VETERĀNS☆
Es lasu un nesaprotu,kur jūs pērkat tos rubļus,ka ir tāds uzcenojums ?Ned wrote: ↑29 Jūn 2018 15:34Personīgi pašam ir veseli 3 PS konti (UK, US, RU), kā galvenais ir UK konts, jo bieži vien pērku disku versijas pie mums un tad nav jāčakarējas ar DLC reģioniem. Jā, agrāk uz RU konta bija izdevīgi iegādāties spēles, bet tagad pēc valūtas kursa izmaiņām sanāk pārmaksāt salīdzinot ar US kontu. Piemēram, jaunais GOW US kontā maksā 59.99$ / 52 Euro, UK konts £52.99 / 60 Euro, RU konts RUB 3999 / 55 Euro. Jāseko arī PS izpārdošanām, vienu dienu izdevīgāk RU kontā iegādāties, otru jau US kontā ir lētāk![]()
-
Pārsvarā PSN kartiņas pērku šeit - http://plati.ru/games/PlayStation+Network/131jaunais wrote: ↑03 Jūl 2018 16:33Es lasu un nesaprotu,kur jūs pērkat tos rubļus,ka ir tāds uzcenojums ?Ned wrote: ↑29 Jūn 2018 15:34Personīgi pašam ir veseli 3 PS konti (UK, US, RU), kā galvenais ir UK konts, jo bieži vien pērku disku versijas pie mums un tad nav jāčakarējas ar DLC reģioniem. Jā, agrāk uz RU konta bija izdevīgi iegādāties spēles, bet tagad pēc valūtas kursa izmaiņām sanāk pārmaksāt salīdzinot ar US kontu. Piemēram, jaunais GOW US kontā maksā 59.99$ / 52 Euro, UK konts £52.99 / 60 Euro, RU konts RUB 3999 / 55 Euro. Jāseko arī PS izpārdošanām, vienu dienu izdevīgāk RU kontā iegādāties, otru jau US kontā ir lētāk![]()
-
Nebiju tik padziļināti pētījis šo jautājumu, bet būs vien jāpiekrīt tev. Ja apmaksu var veikt caur Yandex Money uz PS store pa taisno, tad tiešām sanāks ieekonomēt.
-
- Komentāri: 19
Nezinu kas ir Yandex bank, taču ja kāds lieto Revolut, tad ņemiet vērā, ka mierīgi var pirkt spēles pa taisno no PS store, jo tā ir tjipa UK bāzēta banka.
- Mazais24
- 0. līmenis - |Iesācējs|
- Komentāri: 6
Tā bišku smalkāk par to Revolut?
1. es ustaisīju kontu Revolut.
2. Bet nesaprotu kā varu viņu piesaistīt PS4 savam kontam.
Es parasti iepērkos caur Amazon PSN card 20 un tad to kodu ievadu un dabonu šādā veidā naudu uz sava Ps4 konta lai pirktu spēles. Provēju piesaistīt savu SEB Bankas credīt karti nekas nesanāca man izmet problēmu.
Ps: lūdzu paskaidrojat sīkāk soli pa solim kā to Revolut piesaista Ps4 kontam un pataisno iepērkas, liels paldies par veltīto laiku un sapratni.
1. es ustaisīju kontu Revolut.
2. Bet nesaprotu kā varu viņu piesaistīt PS4 savam kontam.
Es parasti iepērkos caur Amazon PSN card 20 un tad to kodu ievadu un dabonu šādā veidā naudu uz sava Ps4 konta lai pirktu spēles. Provēju piesaistīt savu SEB Bankas credīt karti nekas nesanāca man izmet problēmu.
Ps: lūdzu paskaidrojat sīkāk soli pa solim kā to Revolut piesaista Ps4 kontam un pataisno iepērkas, liels paldies par veltīto laiku un sapratni.