No Centra ir izredzes līdz Z/S izraut ar novembra rezervāciju?
Katru dienu čekoju LMT, bet neizskatās cerīgi. Varbūt kāds pārdomājis un vēl ir rezervācija ar iespēju tikt pie preces līdz gada beigām?
Kurā UK marketā pirki tās 10 konsoles?DrOrgasmo wrote: ↑15 Dec 2021 20:01Paldies Woo par info, dabūju restock announceri priekš UK marketa. Tikām pie 10 konsolēm caur UK. Visas msrp cenā. Šodien tiku pie pēdējās konsoles amazona 449 poundi, kas sanak 528e(diska versija). Protams ja ir kādam paziņas UK, mošk vēl var noķert kādu pēdējo restock. Bet cik sapratu, sony aizsūtija 3 boingus ar 50 paletēm uz UK. Un cik saprotu, sony ir gatava 2022 gadā saražot ap 20 miljonu konsoļu, tā kā nākošgad gan jau visi tiks. Čekojiet amazonus, utt, šaubos vai mūsu bālēliņi tiks pie restokiem, jameklē polijā, vācijā, zviedrijā ! Btw vēl ir pilns ar xbox series x, arī zem msrp cenas, dēļ valūtas kursa.
Man ļoti interesē kā LMT veidojas rinda. Es biju pieteicies janvāra sakuma - rindā esmu 2008. Man draugs pieteicas novembra sākumā- vņš rindā 1968
Kā to rindas nummuru vispār var apskatīties? Man uz e-pastu tikai bija atnākusi vēstule, ka ar mani sazināsies, kad konsole būs pieejama.