Esiet sveicināti spēļu biedri!!
Esmu noraizējies par to vai mani nečakarē..
Pasūtīju SO*Y CEN*RĀ PS5(ar preorder opciju) 2020.gada oktobra sākumā. Joprojām gaidu!!! Pagājuši jau vairāk kā 15 mēneši, vairāk kā gads. Katru reizi, kad zvanu viņiem, šie atbild, ka jāgaida vēl pāris mēneši.
Gribēju uzzināt.. Varbūt Jums kādam ir bijusi pieredze ar šo veikalu. Varbūt kāds arī sūtījis tur. Kāda pieredze!? Iespējams jādomā cits variants?
Paldies!!
Pasūtīju PS5 15 mēnešus atpakaļ. Joprojām gaidu!
-
- Jauniņais
- Komentāri: 1
Man ir tieši tāda pati situācija. Pasūtiju 05.10.2020 & tagad man saka ka esmu nākamajā partijā, taču kad tā partija būs - viņi nezin, jau 2 mēnešus nezin.
Piektdien nāk elden ring & reāli sāku apsvērt domu paķert no bm.lv pa 835 eur (esmu tur daudz iepircies & nekas nav problēmas ar garantiju, ja nu ir kāds defekts)
Tad nu domāju savu ps4 pro iemest tirgoties, bet kas vispār ir adekvāta cena šobrīd? PS4 Pro + 2 joysticks, GoW, Nier: Automata, RDR:2, AC Odyssey, GTA:V & ir vēl citas spēles, šīs laikam tādas kas viss vairāk piesaistītu uzmanību.
Pirmo reizi nebiju impulsīvs, domāju neķeršu PS5 pa 850 eur (pirmajos mēnešos), gan jau nokritīsies cena. Nu jau - jo ilgāk gaidu, jo lielāks klauns jūtos. Sen būtu paņēmis & spēlējis cepuri kuldams..
Piektdien nāk elden ring & reāli sāku apsvērt domu paķert no bm.lv pa 835 eur (esmu tur daudz iepircies & nekas nav problēmas ar garantiju, ja nu ir kāds defekts)
Tad nu domāju savu ps4 pro iemest tirgoties, bet kas vispār ir adekvāta cena šobrīd? PS4 Pro + 2 joysticks, GoW, Nier: Automata, RDR:2, AC Odyssey, GTA:V & ir vēl citas spēles, šīs laikam tādas kas viss vairāk piesaistītu uzmanību.
Pirmo reizi nebiju impulsīvs, domāju neķeršu PS5 pa 850 eur (pirmajos mēnešos), gan jau nokritīsies cena. Nu jau - jo ilgāk gaidu, jo lielāks klauns jūtos. Sen būtu paņēmis & spēlējis cepuri kuldams..